به گزارش شفا آنلاين،دکتر پیام فرحبخش اظهار داشت: «پروتئین گوشت شترمرغ تقریباً با گوشت گاو، مرغ و بوقلمون برابر است. به عنوان مثال 90 گرم گوشت شترمرغ، حاوی 22 گرم پروتئین بوده درحالی که همین مقدار گوشت گاو، 23 گرم پروتئین دارد.»
وی همچنین با بیان اینکه گوشت شترمرغ چربی کمی دارد، بیان کرد: «چربی گوشت
شترمرغ مانند مرغ و بوقلمون پایین است و 90 گرم آن حاوی 2 گرم چربی است، در
صورتی که همین مقدار مرغ حاوی 3 گرم چربی بوده که نسبت به گوشت گوساله
بسیار پایینتر است زیرا 90 گرم گوشت گوساله، 15 گرم چربی دارد.»
به گفته این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی، گوشت شترمرغ برخلاف گوشت مرغ،
بوقلمون و گاو فاقد چربی اشباع است و همچنین کلسترول نسبتاً کمتری نسبت به
این گوشتها دارد.
فرحبخش در پایان با تاکید بر اینکه گوشت شترمرغ منبع خوب آهن به شمار
میرود، گفت: «در طبقهبندی گوشتها شترمرغ جزو گوشتهای قرمز قرار میگیرد
و میزان آهن بسیار خوبی دارد. با توجه به چربی و کالری پایین و پروتئین
بالای این گوشت، تنها گوشت قرمزی است که مصرف آن توسط انجمن دیابت و انجمن
قلب ایالات متحده توصیه میشود.»