شفا آنلاين:تغذیه>خواص مواد-ميوه انار سرشار از ويتامين و مواد معدني است و به گفته محققان سه برابر چاي سبز آنتي اکسيدان دارد. حتي سرکه انار نيز داراي مواد مغذي بسياري است.
به گزارش شفا آنلاين،داراي اسيداستيک بالاست و با افزايش جذب مواد مغذي در بدن به روند هضم کمک مي کند. براي بهبود هضم مقداري سرکه روي سالاد بريزيد يا اين که پس از هر وعده غذايي چند قاشق سرکه در آب حل کنيد و بخوريد.
به نقل از yahoonews با افزايش خاصيت جذب مواد مغذي، اسيداستيک باعث افزايش عملکرد بدن نيز مي شود.براي افرادي که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند، مصرف روزانه سرکه انار مفيد است. اين افراد مجبورند، منابع ديگر کلسيم پيدا کنند مانند کلم بروکلي يا اسفناج؛ افزودن چند قطره سرکه به اين گياهان به جذب کلسيم کمک مي کند. ميزان کلسترول مضر را کاهش مي دهد، ترکيب هاي طبيعي آن باعث حفظ سلامت قلب و کاهش بروز بيماري قلبي عروقي مي شود. اين ترکيب شامل تانين، آنتي اکسيدان و ويتامين C است. پتاسيم آن مي تواند فشارخون را کاهش دهد. اين سرکه از حمله قلبي، سکته، بيماري هاي خوني و قلبي پيشگيري مي کند. فلاوانوئيد و آنتي اکسيدان ها بدون آسيب رساندن به سلول هاي سالم، سلول هاي سرطاني را از بين مي برد.فلاوانوئيد و آنتي اکسيدان موجود در سرکه انار از آسيب سلول هاي مغزي پيشگيري مي کند و مانع از بروز اختلالات هورموني مانند افسردگي مي شود.