کد خبر: ۶۱۲۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 08
شفا آنلاين:سلامت>تجهیزات پزشکی-وزیر بهداشت از ورود ۶۰۰ تا ۷۰۰ دستگاه مختلف رادیولوژی، سی تی اسکن، MRI، آنژیوگرافی و... تا پایان امسال به کشور خبر داد و گفت: این دستگاه ها در بیمارستان های دولتی، راه اندازی و مورد استفاده قرار خواهندگرفت.

به گزارش شفا آنلاين،دکتر سیدحسن هاشمی عصر پنج شنبه در سی و یکمین کنگره رادیولوژی ایران، افزود: امضای تفاهمنامه ای  میان وزارت بهداشت با شرکت ایرانی مپنا با هدف سرمایه گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی به ویژه در حوزه رادیولوژی صورت گرفته است.

وی با اظهار اینکه ادعا نداریم که فناوری کاملا بایستی بومی شود، اما می توان بخشی از آن را بومی سازی کرد، یادآور شد: جای تاسف دارد که دستگاه های سی تی اسکن به دلیل نداشتن تیوپ یا ابتدایی ترین وسایل ۱ تا ۲ سال بدون استفاده مانده اند و امید می رود با این سرمایه گذاری ها بتوان در جهت حل این مشکلات گام برداشت.

هاشمی در مورد تعرفه های رادیولوژی برای سال ۹۴ نیز، گفت: امسال ما با سازمان نظام پزشکی و شورای عالی بیمه پیشنهادی را تنظیم و مصوب کردیم، اما هیئت وزیران به دلیل آنکه خواستار مهار تورم بود، آن را نپذیرفتند و تعرفه ها را برای سال ۹۴ طبق ارقامی که ابلاغ شد، به تصویب رساندند. 

وی ابراز امیدواری کرد، طی یک سال آینده در زمینه رشته رادیولوژی به خصوص برای کسانی که در مراکز دولتی مشغول فعالیت هستند، فرصت های خوبی فراهم و با اصلاح تعرفه ها در مدت زمان ۳ تا ۵ ساله از مشکلات جامعه رادیولوژی کشور نیز کاسته شود.

هاشمی با اشاره به اینکه دوره طرح، دوره کار خصوصی نیست، تصریح کرد: دولت گذشته به دلیل نداشتن بودجه برای پرداخت حقوق پزشکان به آنان اجازه تاسیس مطب و خرید دستگاه رادیولوژی و سونوگرافی داده بود تا پزشکان جوان بتوانند، فعالیت شخصی کنند. این در حالی است که مشکل ما کمبود نیروی متخصص است. 

وی با اشاره به اینکه سال گذشته تصمیمی گرفته شد که برای بسیاری از پزشکان جوان خوشایند نبود، گفت: به کسانی که برای گذراندن دوره طرح به خارج از تهران می روند، عنوان شد که تعرفه ها اصلاح شده، پرداخت ها نیز به موقع انجام می شود.

وزیر بهداشت افزود: با این اقدام بیش از ۳ هزار متخصص به مناطق محروم رفتند و به غیر از رشته هایی مثل پزشکی قانونی و پزشکی اجتماعی کسی را در تهران نگه نداشتیم و تمام این پزشکان جوان هم اینک در خدمت وزارت بهداشت هستند. البته کسانی که از قبل پروانه مطب داشتند، می توانند تا پایان اعتبار پروانه مطب در تهران بمانند.

وی گفت: وزیر بهداشت قبلی با اصرار پزشکان عمومی یا با تشخیص خود اجازه سونوگرافی را به پزشکان عمومی داده بود که در این زمینه ما در کنار رادیولوژیست ها ایستادیم، زیرا اعتقاد داریم فعالیت های تصویربرداری مانند سونوگرافی می بایست توسط رادیولوژیست ها انجام شود.

هاشمی خاطر نشان ساخت: برای رشته هایی مثل رادیولوژی که برخی سرمایه گذاری کرده اند، عده ای وام گرفته اند و زیر بار قرض رفته اند، تسهیلاتی ایجاد و به رادیولوژیست ها بخشنامه شد که در صورت تمایل می توانند دستگاه های خود را در صورتی که بیمارستانی که در آن فعالیت دارند، فاقد آن دستگاه باشد به بیمارستان بیاورند تا حداقل ۸۰ درصد تعرفه به آنان داده شود و در صورتی که این افراد مایل به فروش دستگاه های خود باشند، بیمارستان ها ۱۰ درصد بالاتر از قیمت آن را خریداری کند.







نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: