کد خبر: ۶۱۱۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 06
شفا آنلاين:تغذیه>سلامت غذایی-یک متخصص تغذیه گفت: «بهترین نوع چای، چای برگ است و یکی از راه‌ها برای تشخیص اینکه آیا به چای رنگ افزوده شده است یا نه، این است که وقتی چای را در آب سرد می‌اندازید، رنگ ندهد. هرچند این روش صددرصد نیست ولی درصورتی که چای رنگ بدهد، احتمال اینکه موادرنگی به آن افزوده شده، زیاد است.»

به گزارش شفا آنلاين،دکتر محمدحسن انتظاری اظهار داشت: «براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، چای، به عنوان بهترین نوشیدنی سالم محسوب می‌شود ولی با این حال اگر به رنگ و میزان مصرف و مدربودن چای توجه نشود، می‌تواند باعث افزایش فشارخون (چه در مبتلایان به فشارخون بالا و چه پایین) شود.»


وی در ادامه افزود: «با توجه به اینکه چای حاوی ترکیباتی است که جلوی جذب آهن را تا حد قابل توجهی می‌گیرد، افراد باید از نوشیدن چای بلافاصله بعد از صرف غذا امتناع کنند، به خصوص خانم‌ها که کمبود آهن در آن‌ها شایع‌تر است.»

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه در برخی افراد ممکن است مصرف مواد حاوی کافئین، باعث افزایش قلب و فشارخون شود، گفت:‌ » این افراد بهتر است از نوشیدن حجم زیاد چای در یک بار پرهیز کنند و چای پررنگ ننوشند. علاوه بر این، چای ماده‌ای به شدت مدر و ادرارآور است و اگر کمی پررنگ بنوشید بیش از حجم آبی که وارد بدن شده باعث دفع آب بدن می‌شود بنابراین کسانی که به سنگ کلیه دچارند و می‌خواهند روزه بگیرند، بهتر است از خیر خوردن چای به خصوص چای پررنگ در سحری بگذرند.»

انتظاری با بیان اینکه چای را باید تازه و به‌صورت کمرنگ نوشید، گفت: «افرادی که عادت دارند چای دم کشیده را بعد از چند ساعت دوباره گرم کنند و بنوشند، باید بدانند که با حرارت دیدن دوباره چای، از ارزش آنتی‌اکسیدانی آن کاسته می‌شود.»



سلامانه



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: