کد خبر: ۶۱۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 07
شفاآنلاین_سلامت>پیشگیری>ذرت مكزيكي بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.

به گزارش شفاآنلاین،مصرف ذرت مكزيكي در صورت کاهش مقدار روغن و نمک میان وعده غذايي مناسبي است.

برخورداري با تاكيد بر اين كه افراد چاق و مبتلایان به بیماری قلبی و عروقی ذرت مکزیکی را محتاطانه مصرف کنند، گفت: اضافه کردن کره، نمک و برخی افزودنی‌های دیگر سبب افزایش کالری ذرت مکزیکی می‌شود، این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.

 بهتر است این ماده غذایی بدون نمک و یا خیلی کم نمک تهیه شود و به جای کره و روغن جامد به آن روغن مایع افزوده و مصرف شود.

وي افزود: تولیدکنندگان این ماده غذایی، با رعایت نکات بهداشتی مانع به خطر افتادن سلامت مردم شوند.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: