شفا آنلاين:تغذیه>خواص مواد- پيازچه ها علاوه بر طعم دادن به انواع غذاها، داراي خواص فراوان ديگري نيز هستند.
به گزارش شفا آنلاين،پيازچه مانند سير و ترهفرنگي عضوي از خانواده Allium محسوب ميشوند و پياز آن قبل از اين که به طور کامل رسيده شود از زمين چيده مي شود.
بسته به موقعيت جغرافيايي که پيازچه در آن به وجود آمده و رشد کرده است اسامي متفاوتي براي آن برشمردهاند که عبارت هستند از Scallion, Spring onion, green onion و….
برخي از خواص درماني پيازچه عبارتند از:
• کاهش قند خون
• کاهش کلسترول خون بالا
• کاهش فشارخون بالا
• کاهش ريسک پيشرفت سرطان کولون و ديگر سرطانها
جالب است بدانيد همان اجزايي که مسئول بوي خاص پيازچه هستند، بيشترين فوايد را براي سلامتي به ارمغان مي آورند.
از اجزاي تشکيل دهنده پياز ميتوان به موارد زير اشاره کرد:
1- آليل پروپيل دي سولفايد
تحقيقات نشان داده اين ترکيب، سطوح قند خون را کاهش ميدهد.
2- کوئرستين
کوئرستين آنتياکسيداني است که در پيازچهها يافت مي شود و داراي فوايد ضدالتهابي و آنتي اکسيداني است.
3- کروم
پيازچه ها غني از کروم هستند. کروم يک ماده معدني ضروري است که بدن از آن براي تنظيم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخيرهسازي ماکرونوترينتها (درشت مغذيها) استفاده ميکند.
4- ويتامين C
پيازچهها سرشار از ويتامين C هستند. ويتامين C علاوه بر تقويت سيستم ايمني بدن، از بدن در برابر بيماريهاي قلبي – عروقي، بيماريهاي مربوط به چشم و نيز چين و چروکهاي پوستي محافظت ميکند.
روش هاي استفاده از پيازچه
پيازچه ها،سبزيجات چند منظورهاي هستند که طعم ملايمي دارند و ميتوان از آنها در بسياري از غذاها استفاده کرد.
ساقه سبز و حباب سفيد رنگ پيازچهها، هر دو خوراکي هستند.
پيازچه را ميتوان به صورت خام همراه با سبزي خوردن مصرف نمود يا اين که آن را به صورت خام در کنار خوراکهاي مرغ و گوشتها به صورت تزئين زيبايي قرار داد و البته همراه با غذا آن را خورد.
علاوه بر اين، پيازچههاي ريز ريز شده و خرد شده را ميتوان درون سالادها، سُس ها و سوپها ريخت و يا اين که آن را بر روي غذاهايي چون پيتزاها، ماکارونيها و… قرار داد.
آریا