کد خبر: ۵۹۷۳۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015April 25
دبیر انجمن صنایع غذایی:
شفاآنلاین:تغذیه>محصولات غذایی>دبیر انجمن صنایع غذایی گفت: با وجود آنکه شرایط نگهداری محصولات غذایی روی آنها درج شده است، اما هنگام عرضه محصولات، این شرایط رعایت نمی شود.
به گزارش شفا آنلاین،زرگران در مراسم پانزدهمین دوره اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات غذایی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: به طور مثال جای آب معدنی و نان های بسته بندی شده جلوی سوپرمارکت ها و در معرض نور آفتاب نیست.

وی خاطرنشان کرد: همان گونه که صنایع غذایی از لحاظ ایمنی غذا مورد نظارت قرار می گیرند بخش های دیگر نیز باید به همان اندازه پایش شوند در حالی که هم اکنون این اتفاق نمی افتد.

وی اضافه کرد: به طور مثال نظارت مستمر در تولید محصولات کشاورزی به عنوان حلقه اول ایمنی غذا وجود ندارد و گزارش هایی در زمینه مخاطرات این بخش وجود دارد که منتشر نمی شود.

دبیر انجمن صنایع غذایی گفت: بازرسان سازمان غذا و دارو و استاندارد بر واحدهای تولید محصولات غذایی نظارت دارند.

زرگران اضافه کرد: خلاءهای موجود در زمینه نظارت بر سطح عرضه مواد غذایی باید پیگیری شوند.

وی با گلایه از اینکه اغلب شایعات در شبکه های اجتماعی مربوط به صنایع غذایی است،گفت: امروزه همه به دنبال دلایل گسترش بیماری های دیابت، فشار خون و سرطان هستند و آن را به محصولات غذایی ارتباط می دهند در حالی که بخش عمده این مشکلات مربوط به سبک زندگی مردم است.
ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: