کد خبر: ۵۸۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - 2015April 13
شفا آنلاين-آب پنير، يکي از محصولات پنير سازي است. برخي از افراد از آب پنير به عنوان منبع پروتئين و مکمل استفاده مي کنند.

به گزارش شفا آنلاين،پودر پروتئين آب پنير، در ميان ورزشکاران رشته هاي قدرتي طرفداران بي شماري دارد. اين پروتئين سرشار از مواد مغذي و اسيدهاي آمينه است. اما برخي از افراد به دليل اين که دستگاه گوارش شان لاکتوز را تحمل نمي کند، نمي توانند تخم مرغ، سويا و پروتئين آب پنير بخورند.


بررسي هاي پزشکان و متخصصان تغذيه نشان داده، مصرف پروتئين آب پنير، قدرت، اندازه و توده عضلاني بدن را افزايش مي دهد.

ميزان مصرف

پروتئين آب پنيردوز استانداري براي مصرف پروتئين آب پنير تعيين نشده است. براي تعيين دوز مناسب مصرف بايد با پزشک مشورت کرد.

مواد غذايي حاوي پروتئين آب پنير

شير و پنير حاوي پروتئين آب پنير هستند.


عوارض جانبي

مصرف دوز بالاي پروتين آب پنير سبب بروز حالت تهوع، افزايش حرکات روده، سردرد، تشنگي و نفخ مي شود.


خطرات

بيماران کليوي و افرادي که به شير حساسيت دارند، بايد از مصرف پروتئين آب پنير اجتناب کنند.

واکنش ها

مصرف هم زمان پروتئين آب پنير و آنتي بيوتيک ها، داروهاي درمان پارکينسون و پوکي استخوان خطرناک است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: