شفا آنلاين-بر اساس پژوهشهای صورت گرفته کمبود مواد معدنی ارتباط بسیار نزدیکی با گرفتگی عضلات به ویژه در ناحیه پا داشته و این موضوع در اغلب موارد مورد غفلت واقع میشود.
به گزارش شفا آنلاين،مهدی آزما متخصص طب فیزیکی و توانبخشی افزود: عوامل مختلفی در گرفتگی عضلات نقش دارند که بسیاری از این عوامل به نوعی با الگوهای زندگی غذایی و رفتاری در ارتباط هستند.
وی
با اشاره به اینکه عوامل غذایی در پیشگیری یا ایجاد گرفتگی عضلات بدن به
ویژه عضلات مربوط به پا تاکید کرد: بر اساس پژوهشهای صورت گرفته کمبود
مواد معدنی ارتباط بسیار نزدیکی با گرفتگی عضلات بدن به ویژه در ناحیه پا
داشته و این موضوع در اغلب موارد مورد غفلت واقع میشود.
آزما
گفت: کمبود مواد معدنی خاص از جمله الکترولیتها منیزیم، پتانسیم، کلسیم و
سدیم ارتباط قابل ملاحظهای با گرفتگی عضلات به ویژه عضلات ساق پا دارد.
وی
یادآور شد: مصرف 800 تا 1200 میلیگرم کلسیم در روز مصرف حدود 200 تا 500
میلیگرم منیزیم در روز و همچنین ویتامین E در طول روز تا حد زیادی در
پیشگیری و بهبود گرفتگی عضلات بدن به ویژه عضلات ساق پا موثر است.