شفا آنلاين-براي حفظ سلامتتان، غذاهاي سرخکردني را از برنامه غذاييتان حذف کنيد چون بدن ما به اين غذاها نياز ندارد. به خرج دادن کمي خلاقيت در روشهاي پخت ميتواند نياز به مصرف سرخکردنيها يا سرخکردن عميق را از بين ببرد.
به گزارش شفا آنلاين،«آيا ميتوان روزانه از روغنهاي مخصوص سرخکردني حاوي پالم استفاده کرد؟ مقدار مجاز مصرف اين روغنها و بهترين روشهاي سرخ کردنشان کدامند؟»
دکتر مجيد حاجيفرجي، متخصص تغذيه ، رئيس انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي کشور در پاسخ به این سئوال گفت: در پاسخ بايد بگويم که اصولا بهتر است براي حفظ سلامتتان، غذاهاي سرخکردني را از برنامه غذاييتان حذف کنيد چون بدن ما به اين غذاها نياز ندارد. به خرج دادن کمي خلاقيت در روشهاي پخت ميتواند نياز به مصرف سرخکردنيها يا سرخکردن عميق را از بين ببرد.
اصلاح الگوهاي طبخ هم ميتواند باعث جايگزيني روغنهاي سالمتري مانند زيتون، کانولا، ذرت و آفتابگردان به جاي روغن سرخکردني شود. ميتوانيد از تابههاي نچسب و جديد استفاده کنيد، کف آنها را با کمترين ميزان روغن زيتون يا ساير روغنهاي نامبرده چرب و غذايتان را آماده كنيد. ضمن اينکه، دستگاههاي جديدي براي سرخکردن و پختن مواد غذايي وارد بازار شدهاند که برعکس سرخکنهاي قديمي به جاي يک قوطي روغن، فقط با يک قاشق روغن غذاي شما را آماده ميکنند.
در نهايت بايد اشاره کنم که ميزان مشخصي براي مصرف روغن سرخکردني در رژيم غذايي روزانه وجود ندارد و ميزان روغن دريافتي هر فرد را براساس کالري دريافتياش محاسبه ميکنيم؛ يعني تمام افراد ميتوانند 30 درصد از انرژي مورد نياز روزانه خود را از طريق چربيها تامين کنند که 10 درصد از اين 30 درصد ميتواند از طريق مصرف اسيدهاي چرب اشباع مانند اسيدهاي چرب موجود در گوشتها يا روغن پالم موجود در روغن سرخکردني باشد.
سلامت