کد خبر: ۵۷۱۴۲
تاریخ انتشار: ۰۲:۲۸ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - 2015April 05
شفاآنلاین :وزیر بهداشت افزایش سهم سلامت از تولید ناخالص ملی و همچنین تجمیع بیمه‌ها و ارزشمند شدن برگه‌های دفترچه‌های بیمه را از جمله اقدامات مهمی دانست که باید در سال‌های پیش رو محقق شود.
به گزارش شفاآنلاین ،دکتر سیدحسن هاشمی، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه سلامت از ابتدای دولت یازدهم تاکنون گفت: هدف مهم دولت، مجلس و مجموعه نظام افزایش رضایتمندی مردم، آرامش و آسایش آنهاست. ما نیز در حوزه بهداشت و درمان همواره همین مسیر را دنبال کرده ایم.

وی افزود: در ابتدای دولت بنا بر آن بود که دارو در دسترس باشد. در همین راستا تا جایی که توانستیم نیز قیمت ها را کاهش دادیم. همچنین در جهت حمایت از تولید داخل سال گذشته واردات دارو را به میزان 26 درصد کاهش دادیم و علاقه مند هستیم که صادرات دارو افزایش یابد.

وزیر بهداشت ادامه داد: البته شرکت های داروسازی اگر می خواهند پیشرفت داشته و ارتقا یابند باید از مرزهای کشور عبور کنند و صادرات افزایش یابد. این امر سودی دوجانبه خواهد داشت به طوری که هم کیفیت داروهای داخلی افزایش می یابد و کارخانجات نوسازی می شوند و هم صادرات دارو ارزآوری دارد.

وی گفت: تصورم آن است که صادرات 500 میلیون دارو و تجهیزات محقق خواهد شد. در این راستا شورای فناوری وزارت بهداشت ایجاد شده و مشوق های خوبی در این حوزه تعریف شده است.

هاشمی ادامه داد: همچنین در حوزه بهداشت اقدامات بسیار خوبی انجام شد. از ورود واکسن پنتاوالان به چرخه واکسیناسیون ملی گرفته تا افزایش سطح بهداشت در روستاها و شهرهای کمتر از 20 هزار نفر.

وزیر بهداشت افزود: همچنین اقدامات خوبی برای شهرها و بویژه حاشیه شهرها صورت گرفته است؛ به طوری که در حاشیه شهرها بالغ بر دو میلیون نفر را تحت پوشش برنامه های بهداشتی قرار دادیم. در آموزش و پژوهش نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است که همین مسیر را در سال 94 دنبال می کنیم.

هاشمی ابراز امیدواری کرد که در سال های پیش رو آرزوهایش برای حوزه سلامت محقق شود و تاکید کرد: سهم حوزه سلامت از تولید ناخالص ملی باید افزایش یابد. باید زمینه هایی فراهم می شد که این موضوع در بودجه 94 عملیاتی شود، اما حتما محدودیت هایی وجود داشته که چنین اتفاقی نیفتاده است. بی تردید این امر باید در سال های بعد محقق شود.

وزیر بهداشت گفت: تجمیع بیمه ها امری است که حتما باید عملیاتی شود. مشکلات بیمه های تکمیلی و تجاری باید رفع شود و برگه های بیمه باید مانند اوراق بهادار ارزشمند شوند.

هاشمی با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت توزیع نیروی متخصص بویژه در مناطق محروم و کم برخوردار و همچنین کاهش هزینه های درمان بیماران بویژه بیماران صعب العلاج اشاره کرد و گفت: یکی از علاقه مندی های مهم ما بحث بیماری های صعب العلاج و نابارور بود که دوست داشتیم کمک بیشتری در این دو حوزه صورت گیرد، اما به دلیل محدودیت منابع نتوانستیم این امر را محقق کنیم. امیدواریم در سال 94 گشایشی در این حوزه صورت گیرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: