به گزارش شفا آنلاين،دکتر پیام فرحبخش اظهار داشت: «به دلیل اینکه تهدیگ تحت حرارت بالایی قرار میگیرد، نشاسته موجود در آن تجزیه و به گلوکز ساده تبدیل میشود. گلوکز ساده نیز بهجای اینکه قند خون را آهسته بالا ببرد با شیبی تند افزایش میدهد درست مثل زمانی که فرد یک لیوان شربت خورده باشد. به همین دلیل مبتلایان به دیابت باید از مصرف هرگونه تهدیگ برنج، سیبزمینی و نان اجتناب کنند.»
وی در پایان با اشاره به اینکه مصرف کربوهیدراتهای پیچیده (حبوبات، سبزیهای نشاستهای، نانهای کامل و غلات) بهترین گزینه برای مبتلایان به دیابت است، گفت: «این بیماران باید حتماً 50 درصد کالری موردنیاز خود را از مصرف نان و غلات، 20 درصد پروتئین و 30 درصد چربی تأمین کنند. هر چه مصرف کربوهیدراتهای پیچیده بهجای کربوهیدرات ساده بیشتر شود، ازنظر سلامت برای مبتلایان به دیابت مثمر ثمر خواهد بود.»
سلامانه