کد خبر: ۵۶۲۶۷
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۴ - 2015March 26
شفا آنلاین:مصرف این نوع آجیل شما را از ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی حفظ می‌کند.
به گزارش شفا آنلاین،زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت  اظهار داشت: اگر چه چربی‌ها در برنامه غذای دانش‌آموزان به علت تولید انرژی بالا و خاصیت سیرکنندگی و طعم دهندگی حائز اهمیت هستند و چربی‌های مفیدی چون امگا ۳ را تأمین می‌کنند، اما برخی از مواد غذایی حاوی چربی‌های نامطلوب هستند که نباید مورد مصرف قرار گیرند. 

وی ادامه داد: امروزه بسیاری از مواد غذایی موجود در بازار به خصوص مواد غذایی فرآوری شده (آماده یا نیمه آماده) حاوی مقادیر زیادی روغن و چربی‌های مضر هستند. 
گفتنی است، انواع فست فود‌ها (چون سوسیس، کالباس، پیتزا، همبرگر و سیب‌زمینی سرخ شده) دارای چربی اشباع شده و نمک زیاد هستند که تنگی، ‌ انسداد عروق و بروز بیماری‌های قلبی- عروقی را به دنبال دارند. 

عبداللهی رعایت نکاتی را در تغذیه دانش‌آموزان حائز اهمیت دانست که در زیر به آن‌ها اشاره می‌گردد: 
مصرف فست فود‌ها را بسیار محدود کنید. 
در کنار فست فود‌ها، انواع سبزی یا سالاد مصرف شود. به جای خیارشور از گوجه‌فرنگی، خیار، کاهو و سایر سبزیجات مصرف شود. 
نوشیدنی‌های سالم‌تر چون دوغ کم‌نمک و بدون گاز جایگزین نوشابه‌های گازدار شود. 
به جای سیب‌زمینی سرخ شده از سیب‌زمینی تنوری استفاده گردد. 
تنقلات شور چون انواع چیپس، پفک و چوب شور که حاوی نمک زیادی هستند مصرف نشوند. 
از انواع آجیل و مغزهای بوداده و خام به جای انواع پرنمک و شور آن‌ها استفاده شود.
برچسب ها: تغذیه ، وزارت ، بهداشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: