در طول سفر به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آب پز، کبابی و تنوری
استفاده کنید. از مصرف سوسیس، کالباس، همبرگر و غذاهای کنسروی و سایر
غذاهای آماده که علاوه بر رعایت نشدن نکات بهداشتی در تهیه آن ها، دارای
موادی هستند که سلامتی را به مخاطره می اندازند، اجتناب کنید. غذای سفر
باید غذایی سبک و زود هضم و از مواد تازه تهیه شده باشد. از پرخوری و روی
هم خوری در طول سفر هم باید پرهیز کرد.
جلوگیری از آب به آب شدن
برای جلوگیری از کم آبی در طول سفر بهتر است از مقادیر متناسب آب استفاده
کنید. البته بهتر است قبل از حرکت از خانه، بطری تمیزی را از آب لوله کشی
پر کنید و در سفر همراه داشته باشید و پس از رسیدن به مقصد نیز برای
جلوگیری از ضرر احتمالی آب مقصد یا آب به آب شدن مقداری از آبی که همراه
آورده اید را با آب شهر مقصد مخلوط کرده و بنوشید. البته امروزه با رواج
مصرف آبهای معدنی اهمیت این موضوع کمتر شده است ولی تا حد امکان سعی شود
از آبهای معدنیای استفاده شود که از چشمه های اطراف محل سکونت پر شده
باشند. اگر عادت به مصرف آب معدنی ندارید ممکن است همان حالت آب به آب شدن
ایجاد شود که میتوانید از روش اول برای رفع آن بهره بگیرید. در صورتی که
به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید، آب را قبل از مصرف حداقل به مدت ۱
دقیقه بجوشانید.کردافشاری افزود: برای پیشگیری از بیماریهای منتقل از آب،
مصرف ترشی سیر و ترشی پیاز مفید است.این متخصص طب سنتی ادامه داد: از مصرف
آبمیوه ها و نوشابه های صنعتی نیز پرهیز شود و به جای آن از آب آشامیدنی
سالم یا مخلوط آب و عسل (با توجه به مزاج) استفاده کنید. مصرف چای و قهوه
جای آب را نمیگیرد. چای به دلیل خاصیت ادرارآوری میتواند باعث کاهش آب
بدن شود. پس، از مصرف زیاده از حد آن پرهیز باید شود.
بلافاصله قبل از حرکت غذا نخورید و با شکم پر سوار اتومبیل نشوید. در حین حرکت نیز حتیالامکان از خوردن و آشامیدن پرهیز کنید.
در طول سفر از غذاهای نیمه خشک و کم رطوبت مانند لوبیا پلو و... استفاده کنید.
آرمان