وی ادامه داد: افراد بیمار باید زیر نظر مشاور تغذیه و بر اساس دارویی که مصرف میکنند، مواد مصرفی عصرانه خود را انتخاب کنند.
شیشهبر با اشاره به اینکه گاهی بعضی افراد احساس میکنند که نیاز دارند در وعده عصرانه، غذای کاملی بخورند، گفت: ممکن است افراد به خاطر مشغله زندگی و شرایط کار نتوانند وعدههای غذایی خود را به خوبی مصرف کنند. به همین دلیل در عصرانه غذای خود را میل میکنند. اگر افراد در عصرانه غذای کامل بخورند و این روند به طور مکرر تکرار شود ممکن است عارضه چاقی را در پی داشته باشد.
وی ادامه داد: ساعت خوردن عصرانه بستگی به زمان خوردن ناهار و شام دارد. یعنی زمانی را بین این دو وعده در نظر میگیریم و نصف آن زمان، هنگام خوردن عصرانه است.
متخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن عصرانه در روزهای گرم و سرد سال هم متفاوت است. در روزهای گرم افراد به طور طبیعی به مواد غذایی سرد گرایش پیدا میکنند و از آب میوههای خنک استفاده میکنند ولی میوه را نیز حتما باید در عصرانه خود بگنجانند.
شیشهبر درباره اینکه در روزهای سرد، بهتر است در وعده عصرانه شیر مصرف شود، گفت: در روزهای سرد هم افراد به طور طبیعی به خوردن مواد غذاییهای گرم گرایش پیدا میکنند. پس سعی شود شیر را گرم مصرف کنند. همچنین مصرف میوهها در عصرانه فراموش نشود.