به گزارش شفا آنلاين،دکتر محمدرضا وفا در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری «سلامانه»، گفت:
«والدین میتوانند برای تنوع بخشیدن به مواد خوراکی کودکان مدرسهای، مغز
دانههایی مثل بادام، پسته، فندق و گردو را در میانوعده آنها بگنجانند
البته به شرطی که این مغز دانهها کهنه و از نوع شور نباشد.»
وی با بیان اینکه مادران میتوانند با کمی خلاقیت، میل کودک را به مصرف
میوه و سبزی و مغز دانهها افزایش دهند، اظهار داشت: «اگر والدین این
میوهها را بهصورت خردشده در ظروف دردار بریزند، کودک میل و رغبت بیشتری
برای مصرف آن خواهد داشت. در ضمن برای اینکه هضم مغز دانههای خام برای
کودکان راحت باشد، میتوانند مغز دانه را در خانه کمی تفت دهند.» سلامانه
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه والدین باید دانشآموزان
را نسبت به مضرات استفاده از خوراکیهایی مثل چیپس و پفک و ساندویچهای
سوسیس و کالباس آگاه کنند، گفت: «بهترین ساندویچ برای زنگ تفریح کودکان،
لقمههای کوچک تهیهشده از نان و پنیر و گردو یا تخممرغ آبپز البته همراه
با مقداری سبزی، کاهو و خیار است که برای کودکان بسیار پرفایده است.»
وفا در پایان در مورد نوشیدنی مناسب برای دانشآموزان در مدرسه نیز گفت:
«والدین بهجای اینکه آبمیوههایی که از اسانس در تولید آنها استفاده شده،
به عنوان نوشیدنی به کودک بدهند بهتر است آبمیوه طبیعی را در منزل تهیه و
به فرزندانشان بدهند و حتماً شیر را هم برای یک میانوعده کودک در مدرسه در
نظر بگیرند.»