کد خبر: ۵۱۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 17
شفاآنلاين :زندانی بند جنایتکاران، سناریوی دزدی‌های اینترنتی از وکلای سرشناس استان‌های مختلف سراسر کشور را هدایت می‌کرد.

به گزارش شفاآنلاين، براساس بررسی‌های پلیس فتای مازندران نام بیش از 200 وکیل شناخته شده در لیست  این کلاهبردار حرفه‌ای و اعضای باندش قرار داشت.عملیات کارآگاهان پلیس فتای مازندران برای ردیابی و بازداشت اعضای این شبکه کلاهبرداری با اعلام شکایتی از سوی یک خانم وکیل در دستور کار قرار گرفت.

این وکیل سرشناس که «زهرا» نام دارد و در مرکز استان مازندران به کار مشغول است در شکایت خود به مأموران گفت: چندی پیش مرد ناشناسی با تلفن همراهم  تماس گرفت، او بعد از اطمینان از اینکه وکیل دادگستری هستم ادعای بررسی مشکل حقوقی و زندانی شدن برادرش را مطرح کرد.

مرد تماس‌گیرنده ادعا کرد به علت اینکه بیشتر اوقات در خارج از کشور به سر می‌برد و امکان حضور در ایران برایش میسر نیست خواستار قبولی وکالت برادر خود شد که در زندان ساری بازداشت بود.

 وی گفت: تماس‌گیرنده در ادامه خواست شماره حسابی را به او بدهم و مبلغ  قرار وجه‌الضمان صادر شده برای برادرش به مبلغ 75 میلیون تومان به همراه مبلغ حق‌الوکاله درخواستی‌ام را برایم واریز کند.او چند بار تماس گرفته و هر بار از من می‌خواست شماره حسابم را چک کنم که از واریز شدن این میزان پول اطمینان حاصل کنم، اما بعد از هر بار بررسی حسابم متوجه می‌شدم هیچ پولی به حساب من واریز نشده است.

سرانجام خواست به یکی از باجه‌های عابربانک مراجعه کرده و منتظر باشم او مبلغ را کارت به کارت کند. در آنجا او شماره کارت مرا گرفت و در نهایت کار بدانجا پیش رفت که از زبان انگلیسی در مونیتور باجه استفاده کردم و در نهایت بعد از انجام کارها و قطع تماس وقتی بار دیگر حسابم را چک کردم از آنچه اتفاق افتاده بود حیرت‌زده شده بودم. به جای اینکه پولی به حساب من واریز شود 20 میلیون ریال از حسابم کسر شده بود. تازه در این لحظه متوجه کلاهی که سرم رفته بود، شدم.

با توجه به این ادعاها که از سوی خانم وکیل در اختیار مأموران قرار گرفته بود آنها اقدامات تخصصی را برای به دست آوردن ردی از کلاهبردار ناشناس فضای مجازی آغاز کردند.

در جریان تحقیقات گسترده و اقدامات ویژه کارشناسان فنی پلیس فتا، سرانجام مشخص شد که پول‌های برداشتی از حساب خانم وکیل همراه دیگر پول‌های وجوه برداشتی از حساب وکلای دیگر که به صورت اینترنتی یا کارت به کارت صورت می‌گرفت با دستگاه کارتخوان فروشگاه‌ها صرف خرید سکه طلا  از صرافی‌ها و جواهر فروشی‌های تهران و استان گیلان می‌شد یا دزدان از طریق دستگاه خودپرداز شارژ تلفن همراه می‌خریدند.

با توجه به این سرنخ‌ها کارآگاهان تجسس‌های خود را در این باره متمرکز کردند که با بررسی بیشتر پرونده سرانجام مشخصات شیاد حرفه‌ای به نام «عارف» در استان گیلان شناسایی شد و کارآگاهان مخفیگاه وی را شناسایی کردند.

خانه این کلاهبردار حرفه‌ای از سوی پلیس تحت کنترل نامحسوس قرار گرفت تا اینکه با اطمینان از اینکه او در مخفیگاه حضور دارد، در یک عملیات غافلگیرانه عارف دستگیر شد.

در حالی که عارف در جریان بازجویی‌های نخستین پلیس خود را بی‌گناه معرفی می‌کرد پس از ارائه مدارک و مستندات سرانجام لب به اعتراف گشود و با اقرار به جرم خود اعتراف کرد: از اواخر خرداد سال جاری شماره تلفن وکلای کشور را به روش‌های مختلف به دست می‌آوردیم و برای یک زندانی که با اتهام قتل روبه‌رو است و مهران نام دارد در حوالی پایتخت ارسال می‌کردیم و او در آنجا با همدستی تعدادی از هم‌بندی‌هایش سناریوی کلاهبرداری از وکلا را طراحی و اجرا می کرد.

وقتی پول‌ها به کارت‌هایی که در اختیارمان بوده انتقال داده می‌شد ما وارد عمل می‌شدیم، در تهران و استان گیلان طلا و سکه می‌خریدیم و آنها را دوباره می‌فروختیم و به حساب‌هایی که از زندان به ما می‌دادند واریز و 5 درصد از کل پول  بادآورده را خودمان برداشت می‌کردیم.

سرهنگ «رستمی» رئیس پلیس فتای مازندران  در مورد شگرد این باند کلاهبرداری اینترنتی گفت: اعضای  این باند گروهی را در دو  زندان حوالی پایتخت داشتند که با نام مهران از داخل زندان رجایی‌شهر اقدام به تماس تلفنی با طعمه‌های انتخاب شده می‌کرد. او با افراد دیگری نیز در خارج از زندان در تماس بود که با بازجویی از این مرد مشخص شد شماره تلفن‌های وکلا را از طریق اینترنت توسط گوشی در زندان یا از طریق همدستان خود در خارج از زندان به دست می‌آورد.

مهران سرکرده باند کلاهبرداری در اعتراف‌های خود گفته است: من به اتفاق دیگر زندانیان که در این رابطه با من همکاری می‌کردند با وکلا تماس برقرارکرده و ادعا می‌کردیم برادرم در زندان به سر می‌برد و برای آزادی وی مبالغ مختلفی را به وکلا اعلام کرده و آن وکیل نسبت به پذیرش وکالت زندانی راضی می‌شد و برای پرداخت حق‌الوکاله و میزان مبلغ وجه الضمان شماره کارت یا رمز آنها را دریافت کرده و به بهانه‌های مختلف افراد را پای دستگاه عابربانک کشانده و رمز وی را دریافت می‌کردیم سپس اقدام به سرقت وجه و جابه‌جایی پول به حساب و شماره کارت از قبل تعیین شده می‌کردیم.

به گفته سرهنگ رستمی این شبکه کلاهبرداری از تعداد زیادی از وکلا در استان‌های مازندران، گیلان، البرز، تهران و قزوین به همین روش اقدام به سرقت اینترنتی کرده‌اند و اطلاعات حساب بیش از 200 وکیل دادگستری را داشتند که از حساب حدود 30 تا 35 وکیل مجموعاً یک میلیارد و 800 میلیون ریال کلاهبرداری کرده‌اند که در اواسط اقدامات مجرمانه خود توسط پلیس فتای مازندران دستگیر شدند.سرهنگ رستمی در خاتمه هشدار داد: برای پرداخت و انتقال پول به حساب شما نیازی به مراجعه حضوری پای دستگاه عابربانک نیست.

ايران
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
رحیم جوی آغبلاغ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
0
0
با عرض سلام اینجانب رحیم جوی اغبلاغ دارای شماره شناسائی 1107217530900میباشم ولی نمیدونم چرا کسی کمکم
نمیکند من روده و معده ام،قلبم را نیز عمل کردم و دارو مورفین روزی4عددوپتدینروزی100میلی ، همچنین پلاویکس ومتوهگزان روزی 2عددمصرف میکنم.تقاضا دارم که نزدیک 18میلیون تومان بدهکار میباشم خواهشمندم اگر امکان دارد دراین زمینه کمکم کنید تا ازدست طلبکار ها رهایی پیدا کنم تلفنثابت 66203224تلفن همراه 09125373529درضمن من شیمیایی نیز میباشم و کسی هم نیست که کمکم کنه حتی این وام توانمندسازی که ماهی 50هزار تومان ازم کم میشه تورا به خدا کمکم کنید!
رحیم جوی آغبلاغ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
0
0
>   با عرض سلام و خسته نباشید من رحیم جوی آغبلاغ  ساله بازنشسته ستاد مشترک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که در سال 88با کمیسیون عالی پژشکی نزاجا بازنشست شدم و درسال 66در جنوب از آبهای آلوده استفاده کردیم که بعدا اعلام کردن آلوده به مواد شیمیایی بوده و به همین علت عصب رود بزرگم از کار افتاده بود و با عمل جراحی باز کلا روده بزرگم را تخلیه کردن، همچنین بعد از چند ماه 5تا از رگهای قلبم نیز بر اثر شیمیایی خشک شد که مجبور شدند با آنژیوگرافی فنر بزارند، 60درصد ریه ام نیز از کار افتاده و دریچه معده ام را با عمل باز گشاد کردن که مایعات بخورم تا از حال نرم و بخاطر دردهای شدید شکم و معده اصلا کل دستگاه گوارش ام که دارم تمام کارهای که می شد اعم از سوزاندن عصب های محل درد و گذاشتن پورت و تزریق لدوکائن،استفاده از تمامی متادونها که هیچکدام دردم را ساکت نکردند در آخر مجبور شدند برایم روزانه آمپول 4عدد مورفین و 250میلی پتدین تزریق میکنم تا دردم ساکت شود که برای گرفتن آمپولها ماهیانه باید مبلغ 620هزار تومان پرداخت کنم و حقوق ماهیانه ام نیز 900هزار تومان است که 4سر عائله تحت تکفل هم دارم، هزینه تزریق و سرنگونی هم با اینها اضافه کنیم آیا برای معیشت خانواده ام با این حقوقی که میدن چیزی می مونه حتی اداره بهداشت و درمان در کمیسیون عالی پزشکی برایم حق نگهداری در نظر گرفتن ولی متاسفانه اینم که حق قانونیم هستش میگن بودجه نیست و سایت بسته است به هر کجا که بگین مراجعه کردم نتیجه‌ای نگرفتم و بعضی مواقع میشه که آمپول کم میارم و آزاد تهیه میکنم که اونم قیمت اش سرسام آور است و به همین خاطر 9میلیون تومان بدهکار هستم وام هم تقاضا دادم کسی نیست به درخواستم توجه کنه،خواهشمندم اگه امکان داره به هر طریقی که ممکن است کمکم کنید و دستم را بگیرین تا بیشتر از این جلوی خانواده ام شرمنده نشم شماره شناسایی نظامی 1107217530900
تلفن همراه 09125373529
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: