وی با اشاره به تغییرات الگوی مصرف غذایی در کشور، برگزاری بسیجهای همگانی کاهش مصرف نمک و چربی را یکی از راهکارهای اصلاح الگوهای تغذیه ای در جامعه برشمرد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به نقش موثر مادران بعنوان مدیر برنامه تغذیه خانوارها در زمینه نهادینه کردن عادات غذایی صحیح در کودک گفت: بهتر است غذاهای تهیه شده آب پز، بخار پز با رعایت کاهش مصرف نمک و روغن باشد و مادران باید موادی را در سبد غذایی خانوارها قرار دهند که ارزش غذایی داشته باشد.
وی با انتقاد از مصرف بیرویه فست فودها در کشور آموزش در جهت افزایش سواد تغذیهای برای کل جامعه را از ضروریات برنامه بهبود تغذیه سال 94 برشمرد.
به گفته عبدالهی بر اساس تفاهم نامه وزارت بهداشت با وزارت آموزش و پرورش عرضه مواد غذایی ناسالم از قبیل سوسیس ،کالباس، نوشابههای گازدار و فست فودها در بوفههای مدارس ممنوع است.
وی با اشاره به استفاده نامتعادل برخی از خانوارهای ایرانی از همه گروههای غذایی مخصوصا لبنیات، میوه و سبزیجات و از طرفی عدم تحرک کافی و ورزش باعث شده که متاسفانه در کشور شاهد افزایش بروز بیماریهای غیرواگیر از قبیل فشار خون، ناراحتیهای قلبی، دیابت، سرطان، چاقی و اضافه وزن باشیم.
وی گفت: از سال آینده و با توجه به شیوع بالای کمبود ویتامین D در سطح
کشور، توزیع مکمل این ویتامین برای گروههای آسیب پذیر بصورت رایگان در
سراسر کشور آغاز خواهد شد.
ایسنا