کد خبر: ۵۱۹۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 17
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خبر داد:
شفاآنلاین-سمینار تدوین برنامه عملیاتی تغذیه جامعه در سطح ملی با حضور کارشناسان مسئول تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در شهرستان چابهار برگزار شد.
به گزارش شفا آنلاین،زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تقدیر از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت میزبانی سمینار کشوری تغذیه در چابهار هدف از برگزاری این نشست علمی را هم اندیشی برای تدوین برنامه عملیاتی و ملی بهبود تغذیه سال 94 برای کل کشور عنوان کرد.

وی با اشاره به تغییرات الگوی مصرف غذایی در کشور، برگزاری بسیج‌های همگانی کاهش مصرف نمک و چربی را یکی از راهکارهای اصلاح الگوهای تغذیه ای در جامعه برشمرد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به نقش موثر مادران بعنوان مدیر برنامه تغذیه خانوارها در زمینه نهادینه کردن عادات غذایی صحیح در کودک گفت: بهتر است غذاهای تهیه شده آب پز، بخار پز با رعایت کاهش مصرف نمک و روغن باشد و مادران باید موادی را در سبد غذایی خانوارها قرار دهند که ارزش غذایی داشته باشد.

وی با انتقاد از مصرف بی‌رویه فست فودها در کشور آموزش در جهت افزایش سواد تغذیه‌ای برای کل جامعه را از ضروریات برنامه بهبود تغذیه سال 94 برشمرد.

عرضه سوسیس و کالباس در مدارس ممنوع شد

به گفته عبدالهی بر اساس تفاهم نامه وزارت بهداشت با وزارت آموزش و پرورش عرضه مواد غذایی ناسالم از قبیل سوسیس ،کالباس، نوشابه‌های گازدار و فست فودها در بوفه‌های مدارس ممنوع است.

وی با اشاره به استفاده نامتعادل برخی از خانوارهای ایرانی از همه گروه‌های غذایی مخصوصا لبنیات، میوه و سبزیجات و از طرفی عدم تحرک کافی و ورزش باعث شده که متاسفانه در کشور شاهد افزایش بروز بیماری‌های غیرواگیر از قبیل فشار خون، ناراحتی‌های قلبی، دیابت، سرطان، چاقی و اضافه وزن باشیم.

وی گفت: از سال آینده و با توجه به شیوع بالای کمبود ویتامین D در سطح کشور، توزیع مکمل این ویتامین برای گروه‌های آسیب پذیر بصورت رایگان در سراسر کشور آغاز خواهد شد.

ایسنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: