فیزیوتراپیست احمد موذن زاده در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین با اشاره به این که بحث ما در مورد تعرفه کارشناسی است،افزود: اساس تعرفه گذاری مبنی بر دو جزء صورت می گیرد؛ یکی تکنیکال مرتبط با دستگاه، تجهیزات و سرمایه گذاری و جزء دیگر حرفه ای، شامل تخصص، تبحر علمی و حرفه ای ارائه دهنده خدمت است.
وی تأکید کرد: متأسفانه در فیزیوتراپی جزء تکنیکال بزرگنمایی شده که از نظر ما یک ایراد جدی است و به جزء حرفه ای که دانش فیزیوتراپی و خدمات ارزشمندی مانند درمان های دستی، ماساژ، سوزن خشک و... نیز توجه کمتری شده است.
وی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم در این کتاب باید توجه بیشتری به جزء حرفه ای ارائه دهنده خدمت صورت می گرفت، این نوع تعرفه گذاری بیشتر شائبه برخورد تجاری را با رشته فیزیوتراپی در ذهن ایجاد و خدمات ما را به ارائه تجهیزات گران و امثال آن نیز وابسته می کند.
موذن زاده افزود: بسیاری از خدماتی که در فیزیوتراپی قادر به انجام آن هستیم بر اساس دانش و توانمندی های بالینی و دستی فیزیوتراپیست هاست که نیاز به هیچ تجهیزاتی هم ندارد.
وی تأکید کرد: برای اولین بار در مصوبه شورای عالی بیمه در كشور و حتی فکر می کنیم در دنیا، در راستای ارائه خدمت ثابت، یعنی در ارتباط با نقش مدرک تحصیلی در نرخ ارائه خدمات تعرفه متفاوتی تعيين كرده اند.
وی خاطرنشان کرد: عمده اشکال ما در این امر نسبت به تعرفه گذاری توجه به عنصری است که فقط مخصوص نرخ ویزیت است نه ارائه خدمت. زیرا این که مسئول فنی مرکزی در خدمات درمانی داری چه مدرکی است در ارائه آن خدمات تفاوتی ایجاد نمی کند.
عضو اسبق شورای عالی نظام پزشکی اظهار کرد: در صورتی که مسئول فنی خدمات درمانی، متخصص باشد نسبت به یک کارشناس یا کارشناس ارشد فیزیوتراپی تعرفه آن صد در درصد اما تعرفه کارشناس یا کارشناس ارشد 80 درصد است.
موذن زاده یادآور شد: فیزیوتراپیست ها مالک این رشته هستند و خدماتش را هم باید خودشان ارائه دهند. مطابق قانون در کشور ما به یک تخصص خاص از گروه پزشکی هم اجازه حق مسئولیت فنی داده می شود که این هم رویکرد درستی نیست.
وی خاطرنشان کرد: در هیچ جای دنیا مسئول فنی بخش فیزیوتراپی غیر فیزیوتراپیست نیست این هم یک رانت است. پس اگر این رانت وجود دارد الان هم دارند رانت دومی را روی آن سوار می کنند. به این شکل که می گویند اگر مسئول فنی بخش فیزیوتراپی یک پزشک متخصص باشد ارائه خدمت در آن بخش نسبت به این که مسئول فنی یک کارشناس یا کارشناس ارشد فیزیوتراپی باشد هزینه اش بالاتر است و 20 درصد هم تفاوت قائل شده اند.
وی این قضیه را بر خلاف مصالح بیمار برشمرد و به شفا آنلاین گفت: در کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات چنین رویکردی اصلأ وجود ندارد. اگرهم دوستان معتقدند یکسری از خدمات تخصصی توسط افراد متخصص تری باید ارائه شود بحث جداگانه ای دارد.
بازرس هیئت مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران بیان کرد: در این کتاب رانتی ایجاد کرده اند که به شکل غیر منطقی و ناعادلانه تعرفه بالاتری را بر اساس مدرک تحصیلی تعریف کرده اند که این اشتباه حتی از نظر شرعی هم غلط است.
وی اظهار کرد: در ارتباط با این قضیه، انجمن فیزیوتراپی ایران و کمیته فنی انجمن به طورمکرر نقطه نظرات کارشناسی ما را به مسئولین شورای عالی بیمه و وزارت بهداشت اعلام کرده اند و ما نظرات کارشناسی خودمان را با حمایت سازمان و شورای عالی نظام پزشکی به شورای عالی بیمه ارائه دادیم. اما برداشت ما از رویه شورای عالی بیمه این است که یک رویکرد پزشک سالارانه و غیرکارشناسی در این قضیه رخ داده، شاید هم مقداری فشار از جانب سازمان های بیمه گر در راستای کاهش هزینه ها وجود داشته است.
درود بر دکتر شکوهی و استاد موذن زاده که شجاعانه از حقوق فیزیوتراپیست ها دفاع علمی انجام میدهند.
وزارت بهداشت به جای اینکه از حق ما دفاع کند با نظام پزشک سالار خود به ما ظلم میکند
این طرح یعنی ما12 ماه کار کنیم ولی معادل10 ماه حقوق بگیریم و اون کسی که حتی از لحاظ قانون. حق انجام خدمات فیزیوتراپی را ندارد چون فقط اسمش پزشک است 12 ماه حقوق مرا بخورد
نامه بسیار منطقی ، مستدل و محکمی بود که امیدوارم مسولین امر اهمیت مساله و دغدغه کل جامعه بزرگ و زحمتکش فیزیوتراپی رو در نظر بگیرند و نصمیمی گرفته شود که منجر به بالارفتن امید و کیفیت درمان شود .
ما جامعه فیزیوتراپی با تمام توان در تلاش برای کاهش مشکلات سلامت جامعه هستیم اما گروهی. که از دور مینشینند و مزد مارا میگیرند
از دستاندر کاران تقاضا داریم با در نظر گرفتن حق اقدام تعین چنین تعرفه ی تحقیر امیزی بنمایند
و عده اي از همكاران هم به دنبال ادامه تحصيل رفتند ،زماني شرط كلينيك زدر ٦ سال تجربه كاري بوده، يعني پيشكسوتان كار ما تجربه كاري خود را بالا بردند و حالا كه فيزيوتراپي اينقدر پيشرفت كرده و جايگاه پيدا كرده با چنين قانون خفت باري
ارزش اين همه زحمت باليني بايد زير سوال برود؟؟؟؟
تا كي بايد نظام مدرك گرايي باعث از بين رفتن احترام همكاران زحمت كش ما بشود
خواهش ميكنم به داد ما برسيد
به اندازه كافي زحمات ما زير سوال رفته ، بيشتر از اين به كم شدن انگيزه جامعه ما دامن نزنيد. در كل دنيا رشته فيزيوتراپي جز ١٠ رشته برتر و خدمات اساسي براي بيماران حساب ميشود و در كشور ما هر روز خفيف تر ميشود.
به داد ما برسيد
دیگر زمان پزشک سالاری در جهان به سر آمده و کاش ما نیز از قافله عقب نمانیم تا زمینه رشد سایرین فراهم شوو
دوران اینگونه حق خوری ها گذشته و بایییید عدالت رعیات شود
ما از دولت اعتدال انتظار بیشاری داریم.
ظاهرا در مورد فیزیوتراپی دولت سابق خدمات بیشتری به ما دادند.
ما با اصل قضیه ورود این عزیزان به حوزه غیرتخصصی خودشان مشکل داریم,اینکه اصلا وطبق چه منطق و استدلال وقانونی باید مسوولیت فنی موسسات فیزیوتراپی به افرادغیرفیزیوتراپیست سپرده شود؟؟!!
ازین که بگذریم,چرا وقتی اصل خدمات توسط فیزیوتراپیستها ارایه میشود(صرفنظرازاینکه مسوول فنی فیزیوتراپیست یا متخصص باشد)روش دوگانه قیمتگذاری وپرداخت مطرح شده است؟؟!!
این یک بام و دو هوا چه معنی دارد؟
شاید فردا متخصصین جراحی عمومی هم به فکر ورود به رشته جراحی ارتوپدی بیفتند!!بهرحال وقتی اوضاع واحوال قانون وقانونگذاری به این شکل باشد,هیچ چیز بعید نیست.
قضیه فیزیوتراپیستها وتعرفه ناعادلانه مطرح شده باید به سرعت مورد بازنگری قرارگیرد.
جناب وزیر اگر وزارتخانه شما با این رشته مشکل دارد کلا برش دارید تا خیال همکارانتان در وزارت پزشکان راحت شده و عمری دعا گویتان باشند در غیر این صورت در جهت اجرای عدالت قدم بردارید تا هم خدایتان راضی باشد هم ۷۰۰۰ نفر دانش آموخته بی گناهی که مدام مورد ظلم قرار گرفته اند
و من الله التوفیق
آقای وزیر محترم
خواهشمندیم در انجام هر کار خدا را شاهد بر کار خود دیده تا حقی از گروهی ضایع نشود.متاسفانه حرص و آز گروهی غیر متخصص(رشته فیزیوتراپی) باعث شده این رشته به جایگاهی که مستحق آن هست و آن ارتقای رشته به دکترای حرفه ای میباشد نرسد
از خداوند متعال برای شما و دولت محترم آرزوی توفیق میکنیم و باز هم خواهشمندیم خدا را شاهد به کار خود بدانید چون حق الناس به هیچ وجه بخشودنی نیست و مااز کسی که حق ما رو پایمال بکند هرگز نمیگذریم
ما همامیدواریم وزیر محترم بهداشت و درمان با دستور خودشان مانع اجحاف در حق فیزیوتراپیست ها شده و باعث شوند که حق پایمال شده فیزیوتراپیست ها یعنی دکترای حرفه ای بعد سالها از سالها اجرایی شود
وزیر محترم بهداشت شما باسیاست بهبود کیفیت لطفا در مورد رشته ما هم کمی باگشاده رویی و گشاده دستی برخورد کنید.
کار فیزیوتراپ با فیزیاتریست (طب فیزیکی) متفاوته.متخصص طب فیزیکی میتونه مطب خودشو داشته باشه، دلیلی بر داشتن مسوولیت فنی یک رشته دیگه وجود نداره. اینکه یک فرد از رشته دیگه بتونه هزینه بیشتری از فارغ التحصیلان همون رشته کسب کنه مساله ایه که فقط درکشوری مثل ایران وجود داره
طرفداران این طرح اگه فقط یه نمونه خارجی بیارن من قانع میشم
لطفا چندنفرفيزياتريست ويا هرمتخصصي كه صلاح ميدانيدجمع كرده وبفرماييد يك تكنيك پي ان اف روي يك بيمار فلج صورت كه تو اين فصل شايع هست انجام بدهند. اين كمترين تكنيكيه كه مافيزيوتراپيستها با كمك ان وبي هيچ دستگاهي ميتونيم اين بيماران رو درمان كنيم. دهها موارد اينچنيني هست كه هنردرمان ان فقط دردستان پرتوان فيزيوتراپيستهاست، تاكي ميخواهيد چشمتان را به حقيقت وجودماوهنردستان شفابخش ماببنديد؟
در هیچ کجای دنیا چنین چیزی وجود ندارد!!!!!!!
بنده معتقدم ما راه پر فراز و نشيبي را طي كرده ايم و سر انجام با همدلي و همراهي به مقصود رسيده ايم چون فيزيوتراپي كار ماست و مشكلات و منافعش نيز مال ماست ما طي 10 سال به موفقيتهاي بزرگي دست پيدا كرده ايم به اميد پيروزي ادامه ميدهيم
سی و شش ساله که در این رشته فعالیت دارم ـ در حالیکه میبینم در کشورهای دیگه چطور روز بروز دارند از پتانسیل این رشته در اعتلای کیفیت درمان جامعشون به بهترین شکل استفاده میکنند,متاسفانه در کشور ما فقط بخاطر کج اندیشی ها,این رشته سال به سال درحال افوله!
واقعا وزارت بهداشت و درمان و مسوولین محترم به آسیب شناسی این مسیله در کمیت و کیفیت درمان,هزینه های سربار درمانی,مهاجرت نیروی متخصص این رشته,ارز بری تحصیلات تکمیلی,و بالاخره نوع دیدگاه گروه های پزشکی کشورهای دیگر به پزشکی ایران,فکر کرده اند!؟
امیدوارم وزیر محترم پیگیری های لازم را به عمل اورد.
ناحقی و ظلم بزرگی در برابر علم و مهارت،هنر دست و کار بالینی همکاران زحمت کش و.کوشای فیزیوتراپی هست.....
ناحقی و ظلم بزرگی در برابر علم و مهارت،هنر دست و کار بالینی همکاران زحمت کش و.کوشای فیزیوتراپی هست.....
...
... و با تشکر از تلاشهای بی وقفه مسئولین محترم جهت ایجاد انگیزه و انرژی مثبت در فیزیوتراپیست ها برای ارتقای کیفیت خدمات درمانی .
به نظرم واقعا اگر شناخت واقعی نسبت به فعالیت ها و وظایف یک فیزیوتراپیست ، وجود داشته باشه این طور نظرات اعمال نخواهد شد، مثل همیشه هدفمند و کارشناسی نشده بود
دادن مسئولیت فنی به پزشکان کاملا غیر منطقی است
با سلام و خدا قوت به حضرتعالی
فرمایشات استاد موذن زاده چیکده مطالبات به حق بیش از 7000 هزار فیزیوتراپیست شاغل در سراسر ایران است .
چشمان هزاران فیزیوتراپیست به دستان معجزه گر حضرتعالی دوخته شده است تا در این دولت تدبیر امیدی در لایق متخصصین فیزیوتراپی به آن ها داده شود .
با احترام
فیزیوتراپیست دکتر فرجود شکوهی
عضو شورایعالی نظام پزشکی
رییس کمیسیون نظارت و ارزشیابی سازمان نظام پزشکی کشور
به اميد روزي كه همه ي رشته هاي پزشكي حيطه رشته خود را حفظ كنن و در كاري كه تبحر دارند فعاليت كنن.
آقای وزیر آیا این عدالت است که کار فیزیوتراپی در همه بیمارستان ها و درمانگاهها و کلینیک ها توسط فیزیوتراپیست ها انجام بشه اما این وسط مسئولیت فنی فیزیاتریست ها بر موسسات فیزیوتراپی که ناعادلانه است تعرفه بیشتری داشته باشد؟!!؟!!!!
ما فیزیوتراپیستها اگر این مصوبه نهایی شود هرگز مسولین آن را نمیبخشیم و مطمن باشند باید یک روزی جواب گوی ای ستمشان باشند
خواهشمندم برای برقراری عدالت دررشته ای ک باکار دستی سعی در بهبود بیماران دارن، تلاش بیشتری شود
خواهشمندم برای برقراری عدالت دررشته ای ک باکار دستی سعی در بهبود بیماران دارن، تلاش بیشتری شود
کار فیزیوتراپی رو واقعا بیشتر کارشناسا انجام میدن. چرا باید براحتی از حق خودمون بگذریم
امیدوارم روزی فرا رسد که جایگاه فیزیوتراپی ایران به شآن جهانیش برسد همچنان که از لحاظ علمی به آن جایگاه رسیده است
شاید بفهمن ک این رشته چیزی فراتر از 4 واحد الکتروتراپیه
وزارت بهداشت ما پزشکارو کرده خدا خودشم داره دورش میگرده هدفش شده رفاه حال پزشکا و فقط از رسالتش چنتا ورق روی درو دیوار بیمارستان مونده
فقط امیدوارم به خودشون بیان
به عقیده من زمان آن رسیده که جامعه فیزیوتراپی که با وجود نقش کلیدی ومؤثر در درمان از یک سو و مشقات کار از سوی دیگرهمیشه آسیب دیده اند با عنایت بیشتر مسوولین به حقوق واقعی خود برسند
راهتان پایدار و پا برجا......
اميدوارم هرچه سريعتر اقدام مناسبي براي جلوگيري از اجرايي شدن چنين تصميماتي گرفته بشه
واقعا جاي تاسف داره..
این میزان تعرفه واقعا بی انصافی در حق جامعه فیزیوتراپی است .جامعه ای که به لحاظ علمی و عملکرد کاری چیزی از سایرین کم ندارد، خواهشمند تجدید نظر در این امر هستیم.
واقعا اینگونه نابرابری و نا عدالتی در دولتی که شعار وزیر بهداشتش عداااااالت هست بعیده
همه ی فیزیوتراپیستها قدم های بزرگی در راه سلامت مرذم و چامعه بر میدارند و این تفاوت در قیمت گذاری ظلم اشکاری است که بر بدنه ی اصلی فیزیوتراپی وارد می اید و شاید باعث سستی در کار شود هیچکدام از جراخی های ارتوپدی و مغز و اعصاب به نتیجه ی مطلوب نمیرسند مگر با یک فیزیوتراپی مدون پس از ان سپاس
جناب وزیر محترم بهداشت؛ واقعا به نظر شما این قانون منطقی است که متخصصین اصلی رشته ی فیزیوتراپی مبلغ کمتری را نسبت به سایر متخصصین دریافت کند؟
واقعا بهتر نیست که جایگاه و حیطه ی فعالیت سایر رشته ها تعریف شود؟ ایا تعریف کار تیمی این است؟
با تشکر
البته بدیهی است در وزارتی که کلیه مسیولان آن از طبقه محترم پزشک باشند خواسته یا نا خواسته گرایش ذهنی و عملی به صنف خود داشته باشند اما اگر ذره ای تحقیق و کار کارشناسی صورت گیرد خواهند فهمید که اشتراک رشته فیزیوتراپی با متخصصین فیزیوتریست صرفا در تشابه اسمی و گروهی است و حتی در حال حاضر نیز خدمات فیزیوتراپی در مراکز توانبخشی که به مسیولیت فنی فیزیوتریست ها میباشد توسط کارشناسان فیزیوتراپی صورت میگیرد 'حتی در مراکز بیمارستانی که وابسته به دانشگاه می باشد و تربیت رزیدنت توابخشی دارد نیز این گروه محترم علمی نقشی در خدمات فیزیوتراپی بیماران غیر از تجویز فیزیوتراپی مانند سایر گروه های یگر علمی ندارند و در نهایت همیشه ارایه خدمات فیزیوتراپی بیماران توسط فیزیوتراپیست ها صورت میگیرد
مسؤلان محترم توجه فرمايند در جایی که درمان یکسان ارائه میگردد دریافت تعرفه متفاوت دور از عقل است.اگر افرادی با مدارج بالاتر توان ارائه خدمات متمایزی دارند میتوان برای آن خدمات که از توان بقیه خارج است تعرفه اضافه ای قائل شد.
به امید احقاق حق فیزیوتراپیست های عزیز و زحمتکش که نقش انکار ناپذیری در ارتقای سلامت جامعه دارن و
به امید حمایت وزیر محترم بهداشت
مسلما اين كار جز بى انگيزه كردن فيزيو تراپيستها دردرمان بيماران هيچ پيامد ديگرى نخواهد داشت
ازدکتر موذنزاده
این تصمیمات بیشتر باعث بی انگیزگی در بین همکارن مبشود ونوعی حق الناس است
گویند هر چیزی در جای خود نکوست چنانچه اینگونه نباشد هرج و مرج ایجاد خواهد شد.درمان فیزیوتراپی کار دستان توانمند و زحمت کش کسی است که علم فیزیوتراپی دارد و اگر غیر از این باشد دیگر آن درمان و علم، فیزیوتراپی نيست.امیدوارم وزیر بهداشت صدای ما را بشنود و نگذارد چنین اجحافي در حق این جامعه توانمند پزشکی بشود و همچنین بزودی شاهد اجرای دکترای حرفه ای در کشور خودمان باشیم.
جناب وزیر محترم بهداشت :
بنده خودم فیزیوتراپیست هستم ودرمرکزز فیزیوتراپی که ملک ان متعلق به پزشک طب فیزیکی میباشد کار میکنم وبه همین سبب مشارکتت ۵۰درصدی داریم.باوربفرمایید درحادثه ای مجبورشدم یک هفته ازتهران دور باشم,ایشان چون برای یک هفته نتوانسته بود جایگزینی پیدا کند بالاجبار مرکز را تعطیل کرده بود!!درجواب من که علت تعطیلی را جویا شدم فرمودند:اولا که کار کردن ومریض دیدن باشماست ودرمواقع اورژانسی من حتی اگرخودم هم بخواهم قادر به ارایه خدمات تخصصی فیزیوتراپی نیستم وثانیا ویزیتهای بیماران خودم هیچ وقت وانرژی برای فراگرفتن واجرای خدمات فیزیوتراپی باقی نمیگذارد واخراینکه اگر کاری از دست من براید فقط درحد اعمال چند دستگاه باکلاس!با هزینه های بالا که در شان من وتخصصم است,میباشد.
این واقعه وحوادث اخیر که کل جامعه فیزیو تراپی را تحت الشعاع قرارداد باعث شد انقلابی دروجودم رخ دهد تا برای همیشه حتی کوچکترین امر مرکز را که فقط وفقط درحیطه تخصص فیزیوتراپیست است را به غیرفیزیوتراپیست نسپرم هرچندمتخصص باشد امادرباطن ناتوان وفاقدصلاحیت علمی وتخصصی فیزیوتراپی.
فیزیوتراپی حرفه فیزیوتراپیست است وبس.پروانه مقدس مسوولیت فنی فیزیوتراپی فقط وفقط باید به تنها قشری که بلحاظ قانونی وتخصصی وعلمی وعملی دارای صلاحیت هستند اعطا شود ولاغیر.پزشک سالاری باید ازین مقوله مهم وحیاتی که جزو خطوط مقدم بهداشت ودرمان وسلامت است,رخت بربندد.
بنظرم اینکه به قشر،زحمتکشی چون قشر فیزیوتراپیست کشورمان،که همه جوره از روح وجان ووقت خودشان برای خدمات بهتر به بیماران هزینه میکنند، بیشتر ازاینکه به ضرر خود فیزیوتراپیست ها باشد به ضرر بیماران است. به این نکته توجه داشته باشید که وقتی به گروهی مثل پزشکان بیش از درجع ی اهمیتشان اهمیت داده شود،حتما گروهی دیگر قربانی خواهد شد.
فکر میکنم الان حدود 36 سالی از دوره خان و رعیتی گذشته ولی هنوز بعضی افراد تصورتشان را اینگونه به همگان و خصوصا مسولین القا میکنند که باید گروهی با دستانشان کار کنند و آنها بهره ببرند. ناحق بودن اینطور تفکرات اظهر من الشمس است و متاسفانه بعضی مسولین هنوز...
. همچنین این مدعيان و دایه های دلسوزتر از مادر که نسبت به فیزیوتراپی ارادت شدید و یا بهتر بگویم طمع دارند یادشان هست که رشته دیگری هم توانبخشی حیطه فعالیت آنهاست. آیا فقط در خورشت باید گوشتها را جدا کرد و خورد یا زورشان به سایر تخصصی ذینفع از رشته های از قبیل شنوایی سنجی و بینایی سنجی و... نمیرسه؟!!!
می گویند ایران را عقب نگه داشته اند می گویند ....... وقتی ما خودمان با خودمان اینگونه هستیم چه توقعی از .....باید داشت
فیزیوتراپیست خدماتو انجام بده بعد تعرفه کامل نصیب کسی دیگر بشه که اصلا نمیدونه برا مریض چه کاری انجام شده!!!!!!نهایت بی انصافیه
ایا مدرانید از همکاران شما که برای بیمار فیزیوتراپی تجویز میکننند بوده کسی که برای بیمار سوختگی در نسخه بیمار IR HP را تجویز نموده اند جناب وزیر اگه من طبق تبصره37ملزم به اجرای دستور پرشک معالج باشم که سرنوشت بیمار سوختگی با جراحی ترمیمی وگرفت به کجا می انجامد؟؟؟؟؟؟؟
وقتیEXE از تعرفه من حدف میشود من با بیمار سوختگی که 80 در صد درمانش با حرکات وتمرین درمانی هست چه کنم ایا برایش طبق نسخه همکار جنابعالی روی گرفتش IR بگدارم!!!!!!!یا طبق تشخیص خودم فقطEXE فی سبیل ا... بدون هیچ هزینه ای که برایش تعریف نشده انجام دهم شما لطفا بگویید چه کنم
تقاضای رسیدگی بدور از تعصب و پزشک سالاری و عادلانه به خواسته های بحق فیزیوتراپیست ها (تعرفه و دی پی تی) را داریم
آیا انصاف هست که کار را فیزیوتراپیست در همه جا انجام بده ولی فیزیاتریست پولشو بخور هه
استاد عزیز خواهشمندیم تا تحقق تمام خواسته های جامعه فیزیوتراپی یعنی بدست آوردن جایگاه واقعی ،تعرفه منصافه، حذف فیزیاتریست ها از مسئولیت فنی موسسات فیزیوتراپی که هیچ سنخیتی با تخصص آنها ندارد و اجرای تمام عیار دی پی تی از هیچ تلاشی دریغ نفرمایین شما از حمایت هفت هزاز فیزیوتراپیست برخوردار هستین
به امید تحقق تمام خواسته ها
همچنان باید صبر حضرت ایوب داشته باشیم تا این اشکالات منجر به تضعیف روحیه امان طی درمان نگردد
بعد از گذشت ۶ ماه از سال ۹۳ تعرفه جدید ابلاغ گردید
حتی بعضی از بیمه ها انجام آن را بعد از چند ماه بعد از تصویب اجرا نمودند و حالا با این اصلاحیه که فقط به نفع مدرک گرایی در کشور است مشکلی دیگر به مشکلاتمان افزوده شد تقاضا میگردد در فرصت باقی مانده به خواسته های بجای ما پاسخ مثبت دهید
حضورمحترم مسئولین محترم ووزیرمحترم بهداشت
همه رشته ها درجای خود ارزش دارند ومی بایست حقوق و ارزش های کلیه رشته ها حفظ گردد.فیزیوتراپی و خدمات آن فقط و فقط مخصوص دانش آموختگان این رشته است و هیچکس که علم آن راندارد نمیتواندخدمات آن را به بیماران ارائه دهد ویاباعث پایمال شدن حقوق این قشرشودهم درموسسات خصوصی و هم درسایربخش ها که خدمات فیزیوتراپی ارائه میشودمتخصصترین شخص برای ارائه خدمات فیزیوتراپی فقط فیزیوتراپ است.همانطورکه مثلا یک پزشک چشم پزشک قادربه دخالت دراموریک پزشک ارتوپدنمیباشد.یک ارتوپدیایک پزشک طب فیزیکی قادر به ارائه خدمات تخصصی فیزیوتراپ نیست.خواهشمندم این موضوع رادرک کنید!!!!!!!!!!!!
چرادرسایرکشورهاراحت فیزیوتراپی بامدرک دکتراارائه میشود ولی ما چندین سال است که برای تحقق این امر و ارائه خدمات بهتربه بیماران وارتقای این رشته به سطح دکترابایددرمسیرراه باسرعت لاک پشت برای تحقق این امرجلوبرویم.
تاکی بایدناعدالتی هارا ادامه داد؟تاکی بایدسکوت کرد؟تاکی بایدبرای گرفتن حق واقعی خودبنجگیم؟
ازوزیرمحترم خواهشمندم حقوق واقعی این رشته را به این دانش آموختگان آن برگردانند.
بس بگردید وبگردد روزگار..دل به دنیا در نبندد هوشیار
ای که دستت میرسد کاری بکن.. پیش از ان کز تو نیاید هیچ کار
این که در شهنامه ها اورده اند..رستم ورویینه تن اسفندیار
تا بدانند این خداوندان ملک..از بسی خلق است دنیا یادگار
نام نیکی گر بماند زادمی..به کزو ماند سرای زرنگار
یا حق
آقای وزیر لطفا در تعرفه خدمات فیزیوتراپی تجدید نظر بفرمایین
ما فیزیوتراپیستها اگر این مصوبه نهایی شود هرگز مسولین آن را نمیبخشیم و مطمن باشند باید یک روزی جواب گوی ای ستمشان باشند