شفا آنلاين-کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اسیدهای چرب امگا3 یکی از مهمترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهرهوری هوش میشوند.
![](/files/fa/news/1393/11/26/60150_201.jpg)
به گزارش شفا آنلاين،دکتر فائضه وطن دوست با توجه به موادی که مصرف آنها موجب افزایش بهرهروی هوش میشود گفت: افرادی که ماهی و روغن زیتون بیشتری در برنامه غذایی خود دارند باهوشتر از سایر افراد هستند.
وی افزود: اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش، عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک میکند.
این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی در پایان خاطرنشان کرد: میگو، ماهیهای سالمون، قزل آلا، ساردین و روغنهای گیاهی مثل روغن زیتون و کانولا سرشار از امگا 3 هستند.
آنا