کد خبر: ۵۱۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 11
شفا آنلاين- نتایج بدست آمده در یک بررسی انجام می‌دهد جیوه موجود در غذاهای خوراکی می‌تواند با اختلال‌های خود ایمنی در زنان مرتبط باشد.

به گزارش شفا آنلاين،بیماری‌های خود ایمنی به عارضه‌هایی اطلاق می‌شود که سیستم ایمنی بدن عملکرد خود را به درستی انجام نمی‌دهد و سلول‌های سالم را مورد حمله قرار می‌دهند. بیماری‌هایی همچون روماتوئید آرتریت، ام اس، بیماری التهابی روده و لوپوس از جمله این عارضه‌ها به حساب می‌آید.

«امیلی سومرز» محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه میشیگان گفت: تاکنون شناخت درستی در مورد علت ابتلای افراد به بیماری‌های خود ایمنی بدست نیامده‌ است. همچنین از بررسی‌های انجام شده روی ژنتیک افراد مبتلا سرنخی حاصل نشده به همین دلیل معتقدیم مطالعه فاکتورهای زیست محیطی در فهم علت بروز این گونه بیماری‌ها و روش‌های مقابله با آن‌ها می‌تواند کمک کننده باشد.

در این بررسی مشخص شد جیوه موجود در خوراکی‌های دریایی می‌تواند فاکتور اصلی خطرزا در بروز بیماری‌های خودایمنی باشد و این خطر در زنانی که در سن بارداری هستند بیشتر است.

در این مطالعه محققان به بررسی اطلاعات تعدادی زن 16 تا 49 سال در فاصله سال‌های 1999 تا 2004 پرداختند که حاکی از آن بود، قرار گرفتن در معرض جیوه موجب تولید پروتئینی به نام «اتو آنتی‌بادی» در بدن می‌شود. این نوع پروتئین زمانی شکل می‌گیرد که سیستم ایمنی قادر به تشخیص سلول‌های سالم از ناسالم نیست. درحالیکه در این مطالعه وجود رابطه بین قرار گرفتن در معرض جیوه با افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌های خودایمنی مشاهده شده ارتباط علت معلولی بین آن دو تایید نشده‌ است.

به نقل از هلث‌دی‌ نیوز، در حالیکه وجود پروتئین «اتو آنتی بادی» در بدن ضرورتا به بیماری‌های خود ایمنی منتهی نمی‌شود ؛اما می‌تواند شاخص قابل توجهی برای احتمال ابتلا به بیماری‌های خود ایمنی باشد.








نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: