.
برای طبخ کلم بروکلی، روشهای گوناگونی وجود دارد اما پختن درون آب و
روی اجاق گاز و بخارپز کردن با اندکی نمک و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
بهترین روشهای پختن کلم بروکلی است . اگر دوست دارید کلم بروکلیهایتان را
بپزید باید دقت کنید که حتما بعد از ۵ دقیقه آنها را کنترل کنید. برای
این کار، کافی است یک چنگال را درون کلمها فرو کنید تا مطمئن شوید کاملا
پختهاست . اگر پخته بود فورا آنها را از روی شعله مستقیم بردارید. یادتان
باشد کلم بروکلی به حرارت حساس است و فورا از بین میرود.
یک روش دیگر هم برای از بین بردن انگلهای بروکلی گذاشتن آنها در ۳ دقیقه
آب جوش است. با این ترتیب میتوانید با خیال راحت از این سبزی مفید استفاده
کنید.
راه دیگر هم خیس کردن بروکلی به مدت ۵ دقیقه در آب همراه با سرکه و یا نمک
به میزانی است که آب طعم ترشی و یا شوری را بگیرد.
(جام جم سرا)