شفا آنلاین:مصرف مداوم ناگت به افراد مبتلا به چربی خون و کبد چرب به دلیل چربی آن توصیه نمیشود.
به گزارش شفا آنلاین-تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه گفت: سلامت ناگت از نظر ایمنی غذا و گوشت مرغی که برای آن تولید میشود مرغوبیت آن از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی
افزود: سازمان جهانی بهداشت و به تبع آن وزارت بهداشت کشورمان به دنبال
کاهش مصرف چربی، نمک و شکر هستند و مصرف مداوم ناگت با توجه به آنکه سرخ
میشود چربی زیادی دارد همچنین به دلیل آنکه برای طعم ان نمک بالایی به این
ماده غذایی اضافه میشود. از چربی و نمک فراوانی بر خوردار است به افراد
توصیه نمیشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به
موارد ممنوعیت استفاده از ناگت برای افراد اظهار داشت: مصرف مداوم ناگت
اضافهوزن را برای افراد به دنبال دارد مصرف این ماده غذایی به افراد مبتلا
به چربی خون و کبد چرب به دلیل چربی آن توصیه نمیشود. همچنین افراد مبتلا
به فشارخون یا بیماریهای قبلی- عروقی این ماده غذایی را به طور مداوم
مصرف نکنند.
نیستانی ادامه داد: علاقه زیاد افراد
به استفاده از ناگت نباید بهانهای برای استفاده مداوم از این ماده غذایی
باشد و در هنگام تهیه ناگت باید به کیفیت آن توجه کرد این محصول را از
کارخانههای شناخته شده و دارای مهر استاندارد تهیه نمایند.