به گزارش
شفا آنلاین،سوپ سبزیجات حاوی حدود 2 لیوان کوچک آب است. به همین دلیل باعث تامین آب
بدن میشود. به خصوص اینکه در فصل زمستان به دلیل روشن بودن وسایل گرمایشی
مانند شوفاژ، خشکی بدن بیشتر میشود. توصیه میکنیم حتما از سوپهای خانگی و
دست پخت خودتان استفاده کنید. سبزیجات تازه به کار ببرید. فراموش نکنید که
سوپهای آماده و بسته بندی شده حاوی میزان زیادی نمک و همچنین روغن هستند.
هنگام خرید حتما میزان سدیم(نمک) موجود در سوپ را مطالعه کنید. اگر میزان
نمک سوپهای آماده برای هر بشقاب بیش از 1 گرم باشد بدانید که یک غذای
ناسالم خورده اید.
سوپ غذایی سبک و دوست رژیمهای لاغری است. یک بشقاب سوپ 250 گرمیبرحسب
ترکیبات آن حاوی 20 تا 150 کیلوکالری است. سوپهای سبک و کم کالری حاوی
سبزیجات، بدون مواد نشاسته ای و بدون ترکیبات چرب افزوده هستند. اگر سوپ
سفید دوست دارید بهتر است میزان خامه ای که به آن اضافه میکنید را کنترل
کنید. چون افزودن کره و خامه باعث افزایش کالری آن میشود. برای خوش طعم
کردن سوپتان کافی است کمیسبزیجات معطر یا ادویههای مناسب به آن اضافه
کنید. به سوپ تان گوجه فرنگی رنده شده بزنید. نخود فرنگی، هویج و همچنین
کمیگشنیز و جعفری طعم سوپتان را فوقالعاده میکند.
سوپ دوست رگهای شماست. سبزیجات موجود در این غذا از ابتلا به بیماریهای
مربوط به اضافه وزن و همچنین برخی از سرطانها پیشگیری میکنند؛ به خاطر
اینکه سبزیجات حاوی میزان زیادی آنتیاکسیدان مانند بتاکاروتن هستند. عناصر
گوگردی موجود در کلمها و پیاز نیز خواص حفاظتی دارند. تمام فیبرهای موجود
در سوپ باعث کاهش کلسترول خون میشوند. سبزیجات سوپ همچنین به مقابله با
بیماریهای فشار خون بالا، دیابت و کلسترول بالا کمک میکنند.
سوپ باعث پرشدن معده شده و احساس سیری زودهنگام میشود. این خاصیت مدیون
میزان آب و همچنین فیبرهای موجود در سبزیجات آن است. یک کاسه سوپ حاوی 10
تا 25 درصد فیبر مورد نیاز روزانه ماست. این فیبرها در معده حجیم شده و
احساس سیری ایجاد میکنند؛ در نتیجه سوپ غذای ضداشتهای مغذی است.
سوپ یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان و افراد سالمند است. برای همین
میتوانید از این پیش غذای مناسب در تمام وعدههای غذایی استفاده کنید.
بچهها از هویجهای پخته شدهداخل سوپ بیشتر لذت میبرند. اگر فرزندتان
بدغذاست میتوانید برایش یک کاسه سوپ آماده کنید و مقداری چیپس به او بدهید
تا در سوپش خرد کرده و بخورد.
سوپ علاوه بر اینکه باعث گرمیبدن میشود، میتواند گرمای خاصی به جمع
خانوادگیتان بدهد. سرو کردن سوپ در یک ظرف زیبا و مناسب بسیار اشتهابرانگیز
است. ترکیب رنگهای موجود در سوپ باعث میشود هر کسی از آن لذت ببرد.
توصیه میکنیم از انواع سبزیجات رنگی در تهیه سوپهایتان استفاده کرده و
از خواص آن بهرهمند شوید و از ظاهر زیبای آن لذت ببرید.
فیبرهای موجود در سبزیجات سوپ به صورت خام میتوانند برای رودهها مشکل
ساز شوند. اما پخته شدن این سبزیجات باعث میشود که فیبرهای آن برای افرادی
که رودههای حساسی دارند قابل تحمل تر شوند. به این ترتیب سوپ یک غذای
مغذی، زودهضم بوده و فیبرهای آن باعث تنظیم دفع میشود.
تهیه سوپ با سبزیجات سبز رنگ مانند بروکلی، لوبیا سبز یا تره فرنگی برای
سم زدایی از بدن فوقالعاده است. میزان بالای پتاسیم موجود در سوپ سبز باعث
سم زدایی بدن میشود. میتوانید به این سوپ تان آرتیشو نیز اضافه کنید تا
خواص آن بالا رود.
سوپ به دلیل دارا بودن سبزیجات منبع خوب مواد معدنی و ویتامینهای ضدخستگی
است. هویج یا کدوحلوایی آن حاوی بتاکاروتن است. اگر به سوپتان کدومسمایی
بزنید، میزان منیزیم آن را بالا برده اید. گوجه فرنگی موجود در این غذا
سرشار از لیکوپن است که یک ترکیب آنتی اکسیدانی فوق العاده محسوب میشود.
میتوانید در زمان سرو کردن سوپ تان کمیپودر بادام به آن اضافه کنید. به
این ترتیب سوپی حاوی چربیهای مفید و 19 نوع ماده معدنی میل خواهید کرد.
یک کاسه سوپ باعث تکمیل سهم 5 واحد سبزیجات مورد نیاز روزانه میشود. اگر
سوپ تان را با منابع پروتئینی مانند مرغ، آب گوشت یا میگو و غیره تهیه کنید
تبدیل به یک غذای کامل میشود. افزودن مواد نشاستهای مثل ورمیشل(رشته
سوپ) باعث سیرکنندگی بیشتر آن میشود. اگر برای شام تان فقط سوپ میل
میکنید میتوانید یک پیاله ماست یا یک واحد میوه تازه نیز میل کنید تا یک
وعده تمام عیار و کامل مصرف کرده باشید.
آرمان