کد خبر: ۴۸۰۶۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۶ دی ۱۳۹۳ - 2015January 16
شفاآنلاین-خوردن صبحانه براي سلامتي بدن بسيار ضروري است و يکي از مهمترين موارد انتخاب مواد غذايي سالم و مفيد براي خوردن در اين وعده غذايي است.
به گزارش شفاآنلاین، کارشناسان دانشگاه هاروارد در يک تحقيق منحصر بفرد بر روي بيش از 100 نفر داوطلب دريافته‌اند مصرف فرني در وعده صبحانه و يا خوراکي‌هاي بر پايه غلات مي‌تواند تا 9 درصد خطر ابتلا به انواع بيماري‌هاي قلبي را در افراد کاهش دهد.
گفتني است اين مطالعه که به مدت 14 سال بر روي دوطلبان صورت گرفته نشان داده است مصرف روزانه 28 گرم غلات سبوس‌دار در هر روز با 5 درصد کاهش مرگ‌ و مير در افراد همراه بوده است.
کارشناسان غلات و حبوبات را شامل نان گندم يا نان چاودار، برنج قهوه‌اي، ماکاراني، انواع غلات و حبوبات مي‌دانند.

خرداد نیوز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: