به گزارش شفا آنلاين،محققان چینی میگویند: فیبرها پتانسیل کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن از جمله بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت و چند نوع سرطان را دارند.
آنها افزودند: باید مردم را ترغیب کرد تا مصرف فیبر را در رژیم غذایی خود افزایش دهند تا خطر مرگ پیش از موعد بطور بالقوه کاهش یابد.
محققان در این مطالعه که در مجله آمریکایی Epidemiology منتشر شده است اطلاعات ۱۷ مطالعه را که بر روی بیش از ۹۸۲ هزار زن و مرد در اروپا و آمریکا انجام شده بود، بررسی کردند.
این مطالعه نشان داد، افرادی که هر روز ۱۰ گرم فیبر مصرف میکردند خطر مرگ آنها ۱۰ درصد کمتر بود.
محققان خاطر نشان میکنند که برای رعایت یک رژیم غذایی پر فیبر باید دست کم روزی پنج وعده میوه و سبزیجات مصرف کرد و از مصرف غلات سبوس دار غافل نشد.
همچنین روز را باید با مصرف غلات پر فیبر مانند سبوس، جود دو سر یا سبوس دار به همراه میوههای خشک یا تازه آغاز کرد.
همچنین مصرف حبوبات مانند لوبیا، عدس و نخود که مقدار زیادی از فیبر دارند را به رژیم غذایی خود افزود