کد خبر: ۴۶۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۴ دی ۱۳۹۳ - 2015January 04
شفا آنلاين- دانشمندان در عمق جنگل‌های بارانی اندونزی، نخستین قورباغه‌ای را مشاهده کرده‌اند که به جای تخم‌گذاشتن، فرزندانش را خودش به دنیا می‌آورد.

به گزارش شفا آنلاين،این گونه در اصل دهه‌ها قبل کشف شده اما دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی اخیرا به طور تصادفی این قورباغه ماده‌ را به همراه فرزندان تازه‌متولدشده‌اش مشاهده کردند.

کارشناسان با بررسی‌های بیشتر دریافتند Limnonectes larvaepartus در میان 6455 گونه قورباغه‌ها، این گونه تنها قورباغه‌ای است که مستقیما و بدون تخم‌گذاری، بچه‌هایش را به دنیا می‌آورد.

این حیوان، عضو غیرمعمول از گروهی آسیایی از قورباغه‌های دندان‌دار است که در اصل، توسط محقق اندونزیایی به نام «دیوکو ایسکاندار» کشف شد.



رنگ این قورباغه‌ها معمولا قهوه‌ای یا خاکستری بوده و اندازه آن‌ها بین دو تا چهار سانتی‌متر و وزن‌شان نیز پنج گرم گزارش شده است.
این قورباغه‌ها در جویبارهای کوچک و در زیستگاه‌های جنگل‌های باران‌زا زندگی می‌کنند تا از شکارشدن توسط گونه‌های قورباغه‌های دندان‌دار بزرگ‌تر و همچنین مارها و پرندگان در امان بمانند.
نوع نر این گونه قورباغه دارای دو پیش‌آمدگی دندان‌مانند از ناحیه فک‌ پایینی‌اش است که در مبارزات از آن‌ها استفاده می‌کند.
جزئیات این تحقیق در Plos One قابل‌مشاهده است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: