شفاآنلاین-محققان دانشگاه جورجیا تحقیقاتی روی اسید قهوه داشتند که نتایج آن در مجله پژوهشهای دارویی آمریکایی منتشر شد.
به گزارش شفا آنلاین،تحقیقاتی که روی موشها
انجام شد نشان داد اسید قهوه از برخی اثرات مضر چاقی جلوگیری میکند؛ قهوه
علاوهبر بیدار نگه داشتن، اثراتی روی طول عمر، جلوگیری از مشکلات کبدی،
سنگ کیسهصفرا و بیماری آلزایمر دارد و دارای مولکول آنتیاکسیدان مانند
اسید است.
محققان دانشگاه جورجیا در مطالعهای دو آزمایش روی موشها انجام دادند و به
فواید اسیدکلروژنیک موجود در قهوه پی بردند؛ در اولینسری از آزمایش
موشها به مدت ٦ هفته توسط یک رژیم غذایی استاندارد تغذیه شدند و دو بار در
هفته به آنها ١٠٠ میلیگرم ACG تزریق شد؛ در سری دوم آزمایشات موشهای چاق
حدود ٥٠ گرم، با تزریق ACG تحت درمان قرار گرفتند.
چاقی اغلب مرتبط با تجمع چربی در کبد است که عملکرد کبد را ضعیف میکند.
اسیدکلروژنیک از افزایش وزن و چاقی جلوگیری میکند، سطح قندخون طبیعی
میشود و التهاب کبد را از بین میبرد.
نویسنده مقاله گفت: اسیدکلروژنیک یک آنتیاکسیدان بسیار قوی است که باعث
کاهش التهاب میشود، بهخصوص جالب توجه است که شواهد متعدد نشان دادهاند
بیماریهای مرتبط با چاقی به دلیل التهاب مزمن ایجاد میشود.
نویسندگان این مطالعه اشاره کردند: ACG اکسیر نیست؛ یک رژیم غذایی سالم و
ورزش بهترین راه برای کاهش وزن و خطرات مرتبط با چاقی است. آزمایشات انجام
شده نشان دادند در طول مصرف طبیعی قهوه باید یک رژیم غذایی غنی از میوه و
سبزیجات داده شود و تحقیقات انجام شده به این معنا نیست که بیش از حد قهوه
مصرف کنید بلکه باید رژیم غذایی همراه با ورزش و نوشیدن قهوه به اندازه
باشد تا چاقی برطرف شود.