رييس آزمايشگاه مرجع غذا و دارو:
شفاآنلاین-رییس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو اعلام کرد: واکسی که برای براق کردن میوه ها به آنها زده می شود مشکلی برای سلامت مردم ندارد اما بهتر است شسته شود.
به گزارش شفاآنلاین،دکتر
رستگار در بازدید وزیر بهداشت از این آزمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: در
بیشتر کشورها برای افزایش ماندگاری و زیبایی میوه هایی همچون سیب به آنها
ضد قارچ و ترکیبی از پارافین یا نوعی واکس زده می شود اما بهتر است برای
این که بتوانیم سیب را با پوست بخوریم که ویتامین های بیشتری دارد، آن را
با شوینده یا پارچه ای تمیز بشوییم تا واکس زدوده شود.وی افزود: اگر نمی توانیم واکس را از روی میوه پاک کنیم بهتر است این میوه ها مثل سیب و خیار را پوست بکنیم و بعد بخوریم.رستگار گفت: همچنین مرکبات که به آنها نیز ضد قارچ و واکس زده می شود پوست کنده می شود.وی
در پاسخ به پرسش خبرنگار واحد مرکزی خبر درباره میوه هایی که پوست ندارد و
به آنها نیز سم زده می شود، گفت: سم های آفت کش در همه دنیا به مقدار مجاز
استفاده می شود اما گاهی از سم های غیرمجاز به مقدار بیش از استاندارد
استفاده می شود که ما آن را به اطلاع مردم می رسانیم.رییس آزمایشگاه
مرجع غذا و دارو در پاسخ به این پرسش که شما درباره میوه های تازه خوری که
آغشته به واکس نیست اما ممکن است حاوی سم آفت کش باشد چه رعایتی می کنید؟،
گفت: من همه میوه ها را می خورم و نگران نیستم.در این بازدید وزیر
بهداشت نیز در جمع خبرنگاران تاکید کرد: قبلا به مردم توصیه کردم حتی
الامکان میوه را بدون پوست بخورند چون سم روی پوست میوه می ماند اما الان
موضوع واکس نیز اضافه شده است که به این علت نیز باز بر سر توصیه خود هستم.واحد مرکزی خبر