کد خبر: ۴۵۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۰ - ۰۶ دی ۱۳۹۳ - 2014December 27
شفا آنلاین: محققان علوم پزشکی در کانادا و چین در مطالعه ای مشترک ، علل ژنتیکی یکی از انواع نادر و بسیار مرگبار سرطان را کشف کردند که ساکنان کشورهای آسیایی را مبتلا می سازد. دانشمندان دانشگاه سیمون فریزر کانادا در طرحی مشترک با محققان چینی ، مبانی ژنتیکی ابتلا به سرطان مهلک کلانژیوکارسینوما را کشف کردند.

به گزارش شفا آنلاین-دانشمندان دانشگاه سیمون فریزر کانادا در طرحی مشترک با محققان چینی ، مبانی ژنتیکی ابتلا به سرطان مهلک کلانژیوکارسینوما را کشف کردند.

دکتر نانشنگ جی چن از دانشگاه سیمون فریز می گوید نتایج تحقیقات ما ، درک بهتر و روش درمانی مناسب تری از این بیماری به دست می دهد.

سرطان کلانژیوکارسینوما نزدیک به ده درصد از همه موارد بدخیمی های کبد در سراسر جهان را شامل می شود و میزان مرگ و میر ناشی از به سرعت در سال های اخیر افزایش یافته است.

از آنجا که این تومور در مراحل اولیه ، به سختی قابل تشخیص است به همین علت ، معمولا در مراحل پیشرفته ،‌ تشخیص داده می شود و درمان آن ، بسیار سخت و نتیجه درمان ، بسیار ضعیف است.

بر اساس یافته های محققان که نتایج آن در شماره اخیر نشریه بیماری های دستگاه گوارشی کانادا منتشر شد مسیر ژنتیکی کشف شده این بیماری ، راه را برای یافتن روش های درمان بهتر و تشخیص فوری آن ،‌ هموار می سازد.

به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت ، هنگامی که سلول‌ها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می ‌دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافت‌های سالم می ‌شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.

از اجتماع این سلول‌های سرطانی و تخریب سلول‌های بافت‌های سالم توده ‌ای به نام تومور ایجاد می‌شود.

اگر تومور به لایه‌‌ای محدود ختم شود و به سایر بافت‌ها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش ‌خیم (غیرسرطانی‌) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده می‌شود.

برخی از شکل های سرطان متاستاز (Metastasize) می‌کنند به این معنی که خصوصیت تهاجمی پیدا کرده و به سایر بافت‌های بدن، عمدتا از طریق خون و لنف، سرایت می‌کنند و تومورهای جدیدی را ایجاد می‌کنند.

بیش از یکصد نوع سرطان شناسایی شده است و این سرطان ها در هر قسمتی از بدن می تواند تظاهر پیدا کنند.

مرگ ناشی از سرطان در سال دو هزار و پنج ، هفت میلیون و ششصد هزار نفر بوده است که سیزده درصد از کل پنجاه و هشت میلیون مرگ در سراسر جهان را به خود اختصاص می دهد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: