وی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده که مردم کشور بطور متوسط روزانه 310 گرم نان می خورند و با این میزان نان، پنج گرم نمک مصرف می شود، بنابراین دیگر نیازی به مصرف نمک اضافه نیست، اما مردم رعایت نمی کنند.
رییس اداره آموزش ارتقای سلامت وزارت بهداشت افزود: بیشتر سازمان ها و دستگاه های دولتی برای پذیرایی های جلسات خود کیک، شیرینی و بیسکویت تهیه می کنند ، در حالیکه در تهیه میوه ملاحظه داشته و آن را تشریفات می دانند.
رفیعی فر گفت: نتیجه این امر و مصرف زیاد نمک موجب شده تا از هر 10 نفر در کشور سه نفر فشار خون داشته باشند.
وی تاکید کرد: بنابراین لازم است تغییراتی در تولید محصولات صنایع، قوانین و سواد تغذیه ای اتفاق بیافتد.
رفیعی فر ادامه داد: کودکان محصول انتخاب شده والدین خود را مصرف می کنند، بنابراین خانواده ها با مصرف بیش از حد نمک، احتمال مرگ کودکان را به دلیل سکته های قلبی و مغزی افزایش می دهند.