به گزارش شفاآنلاین،آقای شهابی رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع
طبیعی استان اصفهان امروز گفت: در این پژوهش عصاره گیاه دارچین به علت داشتن خاصیت ضد باکتریایی ،
ضد قارچی و آنتی اکسیدانی و مناسب برای رشد باکتری های لاکتوباسیلوس به عنوان ماده
ای جایگزین در تغذیه زنبور عسل آزمایش شد.
آقای ثالثی پژوهشگر این طرح گفت: پرورش
دهندگان زنبور عسل، از آنتی بیوتیک های شیمیایی مانند نئومایسین و تتراسیکلین
استفاده می کنند که در مصرف غذایی عوارضی برای انسان دارد.
وی افزود: تقویت قدرت ایمنی بدن انسان مقابل
بیماریها، رشد باکتریهای مفید در زنبور عسل ، افزایش طول عمر زنبور و تولید عسل ،
بهبود سیستم گوارشی بدن و بهبود در کیفیت عسل تولید شده از مزایای استفاده عصاره
دارچین در تغذیه زنبور عسل است.
آقای ثالثی گفت: نتایج این طرح پژوهشی در دو
ماه گذشته و با هزینه ای بیش از 50 میلیون ریال در مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان
حاصل شده است
واحد مرکزی خبر.