کد خبر: ۴۵۰۴۰
تاریخ انتشار: ۰۳:۴۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۳ - 2014December 23
شفاآنلاین-پژوهشگران مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان به فواید عصاره دارچین در تغذیه زنبور عسل دست یافتند.

به گزارش شفاآنلاین،آقای شهابی رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان امروز گفت: در این پژوهش عصاره گیاه دارچین به علت داشتن خاصیت ضد باکتریایی ، ضد قارچی و آنتی اکسیدانی و مناسب برای رشد باکتری های لاکتوباسیلوس به عنوان ماده ای جایگزین در تغذیه زنبور عسل آزمایش شد.
آقای ثالثی پژوهشگر این طرح گفت: پرورش دهندگان زنبور عسل، از آنتی بیوتیک های شیمیایی مانند نئومایسین و تتراسیکلین استفاده می کنند که در مصرف غذایی عوارضی برای انسان دارد.
وی افزود: تقویت قدرت ایمنی بدن انسان مقابل بیماریها، رشد باکتریهای مفید در زنبور عسل ، افزایش طول عمر زنبور و تولید عسل ، بهبود سیستم گوارشی بدن و بهبود در کیفیت عسل تولید شده از مزایای استفاده عصاره دارچین در تغذیه زنبور عسل است.
آقای ثالثی گفت: نتایج این طرح پژوهشی در دو ماه گذشته و با هزینه ای بیش از 50 میلیون ریال در مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان حاصل شده است


واحد مرکزی خبر.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مصطفی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۱
0
0
.....درباره دارچین بیشترتوضیح
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: