کد خبر: ۴۳۶۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - 2014December 11
شفاآنلاین :خوردن این غذای لذیذ که از محبوب ترین غذاهای ایرانی است، به دلیل رعایت نکردن بهداشت مواد اولیه و شیوه پختن آن، به ویژه در زنان باردار بسیار خطرناک است .
به گزارش شفاآنلاین ،کباب کوبیده غذای لذیذ ایرانی است، اما رعایت نکردن اصول بهداشتی و توجه نکردن به دما هنگام تهیه آن ، سبب می شود، آلودگی های اولیه آن تصاعدی افزایش یابد.

کباب کوبیده ای که در رستوران تهیه می شود، حاوی مقدار بسیاری چربی است و احتمال فساد پذیری آن نیز بسیار است.

در حقیقت بیشتر کباب کوبیده هایی که بیرون از منزل تهیه می شود، حاوی ناخالصی های فراوان است که برای سلامت بدن مفید نیست.

همچنین هنگام تهیه کباب کوبیده ها با این که قسمت بیرونی با آتش پخته می شود، اما حرارت لازم در زمان تهیه و پخت به قسمت مرکزی نمی رسد در نتیجه احتمال بروز توکسوپلاسموز افزایش می یابد و بنابراین زنان باردار، باید با احتیاط، کباب کوبیده حتی نوع خانگی آن را بخورند.

این مطلب درباره کتلت نیزباید رعایت شود، زیرا در بسیاری اوقات، هنگام سرخ کردن کتلت ها، قسمت های میانی آنها به خوبی پخته نمی شود؛.در نتیجه چنانچه گوشت اولیه دارای آلودگی هایی باشد، ممکن است خطر ابتلای زن باردار به عفونت ها، از جمله عفونت خطرناک توکسوپلاسموز افزایش یابد.

این نوع مسمومیت برای زنان حامله می تواند منجر به سقط جنین شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: