کد خبر: ۴۲۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - 2014December 05
شفا آنلاين-رییس جامعه جراحان کشور گفت: درآمدهای چند ده میلیونی که از آن حرف زده می‌شود فقط متعلق به تعداد بسیار کمی از پزشکان است و شاید فقط 40 تا 50 نفر، درآمد خوبی دارند.

به گزارش شفا آنلاين،در کشور ما پزشک‌ها دست مزد بالایی ندارند، این را به عنوان درد دلی از سوی جامعه پزشکی مطرح نمی‌کنیم یک سایت انگلیسی زبان چندی پیش گزارشی را در این زمینه منتشر کرده است درآمد متخصصان مغز و اعصاب را اعلام کرده است، اطلاعات بیشتر در این باره در سایت«درآمد پزشکان سلامت»http://www.healthcare-salaries.com/physicians/neurologist-salary مطالعه کنید.

همانطور که در این گزارش آمده است، پزشکان در آمریکا بسته به مناطق مختلف درآمد و دستمزد متفاوتی دارند. مثلا درآمد یک متخصص در ایالاتایلینویبین 148 هزار تا 513هزار دلار است در حالی که درآمد همین متخصص در فلوریدابین180هزار تا 500 هزار دلار خواهد بود. در تگزاس نیز 150هزار تا 499 هزار دلار و در کالیفرنیا پزشکان متخصص سالانه 150 هزار تا 462 هزار دلار درآمد دارند.

البته وضع این متخصصان در کشور کانادا نیز به همین منوال است، این افراد نیز بین 154 هزار تا 300 هزار دلار درآمد دارند. در کشور انگلستان این عدد به 67هزار تا 100هزار پوند در سال می‌رسد. در استرالیا نیز یک متخصص از 52 هزار تا 232 هزار دلار در سال پول در می‌آورد.

حالا یک سئوال پیش می‌آید: «چرا مردم با توجه به گرانی بخش سلامت از این هزینه‌ها شکایتی ندارند و کسی ماجرای درآمد متخصصان را در این کشورها مدام به میان نمی‌کشد؟» به این سئوال دکتر «ایرج فاضل»رییس انجمن جراحان ایران، به روشنی پاسخ می‌دهد.

رئیس جامعه جراحان کشور، با اعلام اینکه جامعه پزشکی بیش از 10 هزار نفر عضو دارد، اعلام می‌کند: از این تعداد فقط 40 تا 50 نفر درآمد بالایی دارند که در حدود 4/0 تا 5/0 در صد از این جامعه را شامل می‌شود.

دکتر «ایرج فاضل» با بیان اینکه دستمزد پزشک‌ها در کشور ما ناچیز است، می‌گوید: انگار در کشور ما همه دنبال خبر هستند و به تنها گروهی که زورشان می‌رسد، ما پزشکان هستیم به همین خاطر است که همه فشارها را به ما می‌آورند.

او با اعلام اینکه درآمد پزشکان در کشور ما یک سوم کشورهای همسایه است، می‌گوید: در دولت گذشته مدت 6 سال تعرفه‌های پزشکی هیچ تغییری نکرد در حالی که سایر خدمات هر سال با تورم 40 درصد، رشد قیمت داشت، با این وجود باز هم اعلام می‌شود که پزشکان درآمدهای بالایی دارند و بیشتر از سایر گروه‌ها پول می‌گیرند!

فاضل با بیان این که واقعی شدن تعرفه‌ها آن هم به یکباره و بعد از 6 سال باعث می‌شود فشار زیادی به مردم وارد شود و شالوده کار از دست همه خارج شود، می‌گوید: به همین خاطر است که وزیر بهداشت تصمیم گرفته است که تعرفه‌ها را به صورت پلکانی واقعی کند. البته این کار بسیار عاقلانه است اما تا واقعی شدن تعرفه‌ها راه زیادی در پیش داریم.

او می‌گوید: در دولت قبلی با یک کار غیرکارشناسی مدت زیادی همه چیز به هم ریخت. باید این را هم پذیرفت هرجا درباره عرضه هر کالایی نرخ ناعادلانه باشد، بازار سیاه ایجاد می‌شود، بلایی که تعرفه‌های ناعادلانه سر نظام سلامت آورد.




خبرآنلاین




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: