شفا آنلاین:اسفناج حاوی آنتی اکسیدانهایی است که در کاهش مشکلات سیستم عصبی مرکزی موثر بوده و توان شناخت و یادگیری را هم ارتقاء میدهد.
به گزارش شفا آنلاین،نریمان سعادتی متخصص تغذیه گفت: تقویت هوش و حافظه از طریق مصرف مواد غذایی مفید موضوعی بسیار مهم است که اغلب افراد به آن توجه ندارند.
وی
با اشاره به نقش سبزیها و میوهها در عملکرد بهتر دستگاه عصبی و مغزی،
تصریح کرد: اسفناج، کلم و کاهو از مهمترین سبزیجاتی هستند که تاثیر مفید
آنها بر مغز و اعصاب ثابت شده است.
سعادتی تاکید
کرد: اسفناج حاوی آنتی اکسیدانهایی است که کاهش مشکلات سیستم عصبی مرکزی
موثر بوده و توان شناخت و یادگیری را هم ارتقاء میدهد.
وی
با بیان اینکه اسفناج بسیار بیشتر از سبزیجاتی نظیر کاهو دارای فولات است،
یادآور شد: فولات از خانواده بزرگ ویتامین B و محلول در آب است که کمبود
آن موجب بروز علائم و عوارضی نظیر اسهال، کاهش اشتها، از دست دادن وزن،
ضعف، زخم دهان و زبان، سردرد و برخی دیگر از عوارض میشود.