کد خبر: ۴۲۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - 2014December 08
متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی در گفتگو با شفا آنلاین تشریح کرد:
شفا آنلاین- متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی تأکید کرد: بیماری های قلب و عروق رابطه بسیار نزدیکی با تغذیه فرد در طول دوران زندگی دارد.

دکتر مرتضی عقبایی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این مطلب اظهار داشت: تغذیه  در سال های نخست زندگی می تواند آثار خود را در سنین بعد از 40 سالگی در بروز یا عدم بروز بیماری های قلب و عروق نیز نشان دهد.

وی ادامه داد: تحقیقات اخیر حاکی از اینستکه نوزادان تغذیه شونده از شیر مادر نسبت به نوزادانی که از شیر خشک تغذیه می شوند شانس کمتری در ابتلا به بیماری های قلب و عروق دارند.

وی تصریح کرد: حال آن که پیروی از یک رژیم غذایی کم چرب و دارای فیبر مناسب جهت کنترل چربی های خون و در نتیجه پیشگیری از ایجاد پلاک در عروق خونی بسیار موثرند.

وی افزود: چربی های موثر نظیر چربی های دانه های روغنی و مغزها می توانند در افزایش میزان کلسترول خوب نیز موثر واقع شوند.

به گفته وی کنترل میزان کلسترول دریافتی به کمتر از 300 میلی گرم در طول روز برای بیماران قلبی نیز توصیه می شود.

عقبایی هشدار داد: بیماران قلبی باید به طور جدی از مصرف منابع غنی کلسترول؛ زرده تخم مرغ و دل و جگر نیز پرهیز یا تا حد امکان مصرف آنها را محدود کنند.

وی فشار خون را یکی از عوامل اصلی در مشکلات قلبی برشمرد و توصیه کرد: بنابراین کاهش مصرف نمک و منابع آن بسیار مفید و حائز اهمیت است؛ از این رو با پیروی از یک رژیم غذایی متنوع و داشتن فعالیت بدنی روزانه می توان سلامت قلب و عروق را در سال های آینده زندگی نیز تأمین کرد.

به گفته متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی، گنجاندن حبوبات، سبزیجات و میوه های تازه در رژیم غذایی مفید و حائز اهیمت به شمار می رود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: