گوجه فرنگی
رنگ قرمز گوجه فرنگی به دلیل ماده ای به نام لیکوپن است که دارای خواص بسیاری مانند مبارزه با تومورهای سرطانی است. گوجه فرنگی میتواند در درمان سرطانهایی مانند پروستات، معده، ریه و سرطان رحم مفید باشد.
انواع کلمها
محققان انگلیسی معتقدند مصرف بروکلی بخصوص برای مردان مفید بوده و مانع از ابتلا به سرطان پروستات در آنها میشود. از خانواده کلمها میتوان به سبزیجاتی مانند گل کلم، کلم بروکلی، کلم پیچ و حتی شلغم و تربچه اشاره کرد. کلمها حاوی مواد مغذی گیاهی به نام "گلوکوزینولات" هستند.
زردچوبه و فلفل
از زردچوبه و فلفل به عنوان ادویههایی یاد میشود که دارای خاصیت ضد سرطانی هستند. زردچوبه دارای کارکامین بوده و میتواند حمله سلولهای سرطانی به سلولهای سالم را کاهش دهد.
سیر
سیر حاوی موادی مانند سولفور آمینو اسیدها و سیستئین است که محافظان خوبی در برابر سرطانها محسوب میشوند. محققان معتقدند مصرف روزانه یا چندین بار در هفته سیر میتواند به مبارزه با تومورهای سرطان سینه، معده، روده و مری بپردازد.
چای
چای، یکی از نوشیدنیهای مفیدی است که به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان میتواند با سرطانهایی مانند سینه، کبد، ریه و پوست به مبارزه بپردازد.
لوبیا
مطالعه محققان آمریکایی نشان میدهد که لوبیاهایی با رنگ تیره مانند لوبیا قرمز میتوانند نقش بسزایی در کاهش سرطان روده داشتهباشند. لوبیا حاوی ترکیباتی به نام فیتوکمیکال است که میتواند مانع از رشد تومورهای سرطانی بخصوص سرطان سینه و روده شود.
تخم مرغ
تخم مرغ به دلیل دارا بودن ماده ای با نام فولات میتواند جایگزین مناسبی برای داروهای شیمیایی باشد. فولات را میتوان در خوراکیهای دیگری مانند جگر مرغ یافت.
ماهی
ویتامین D موجود در ماهی میتواند سهم بسزایی در کاهش ابتلا به سرطان سینه و روده داشته باشد. ویتامین D در بدن باعث مسدود شدن تومورهای سرطانی میشود تا از رشد آنها جلوگیری کند.
گردو
گردو از خوراکیهای مفیدی است که میتواند خواص بسیاری از جمله خاصیت ضد سرطانی، درمان میگرن و کاهش چربی خون را در خود داشته باشد. گردو حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ ،آنتی اکسیدانها و فیتواسترولها است که خطر ابتلا به سرطانهایی مانند پروستات و سینه را کاهش میدهد.
قارچ
قارچها به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از ویتامین C و همینطور سلنیوم که فعالیت آنتیاکسیدانی دارند، میتوانند به تومورهای سرطانی بتازند.