وی ادامه داد: وزارت بهداشت حساسیت زیادی نسبت به وجود روغن پالم در محصولات لبنی به ویژه شیر داشت زیرا این محصول بیشتر مورد استفاده مردم قرار میگیرد و جزو مواد غذایی سالم و ایمن به شمار میرود که بعد از پیگیریهای صورت گرفته این روغن از تولید محصول شیر حذف شد.
خضری با یادآوری ورود روغن پالم از سال 82 به کشور، تصریح کرد: کسانی که این روغن را وارد کرده ابعاد اقتصادی آن را نیز مدنظر قرار دادند و از این سال به بعد به جای آنکه روغن سویا یا روغن ذرت را در جهت اشاعه تولید ملی ا ستفاده کنند از روغن پالم استفاده کردند.
وی با بیان اینکه روغن پالم سلامت مردم را به خطر میاندازد، تاکید کرد: این روغن دارای اسید چرب اشباع شده است و اسانسی که دارد باعث گرفتگی عروق قلبی و مغزی میشود و زمینه را برای سکته افزایش میدهد.
خضری یادآور شد: از سوی دیگر بحث سرطانزایی اسیدهای چرب اشباع بسیار مطرح است زیرا همین عامل منجر به شیوع سرطانهای مختلف بین افراد میشود. البته ناگفته نماند که وزیر بهداشت، نسبت به جمعآوری روغن پالم در محصولات لبنی جسورانه عمل کرد اما برای از بین بردن کامل این روغن از محصولات دیگر، نیاز به طی کردن زمان است.
عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: البته مجلس همچنان از وزارت بهداشت انتظار دارد تا جدیتر در این زمینه ورود پیدا کرده تا این معضل نیز به نفع سلامت مردم رفع شود.