به گزارش شفاآنلاین ،نسرین یادگاری کارشناس تغذیه ، با اشاره به عادات غذایی نامناسب مردم و با توجه به کمبود سرانه مصرف میوه در کشور و استان تصریح کرد: علاوه بر اینکه لازم است مصرف میوه در جامعه افزایش پیدا کند بهتر است مصرف میوههای پوست کلفت در اولویت قرار گیرند.
این کارشناس تغذیه عنوان کرد: مصرف سموم شیمیایی در کشاورزی مرسوم است و این امر آسیبهایی را به میوه وارد میکند و با مصرف چنین میوههایی سموم وارد بدن شده و به مرور زمان تأثیر خود را در بدن گذاشته و بروز بیماریهایی را رقم میزند.
وی خوردن میوههایی چون موز، پرتقال، و نارگیل را توصیه، همچنین بر پوست کندن خیارنیز تأکید کرد.
یادگاری همچنین در خصوص سبزیجات گفت: با توجه به اینکه سبزیجات پوششی ندارند، لازم است که مراتب شستشوی آنها با دقت کامل صورت گیرد و همچنین سبزیجاتی چون کدونیز حتما پوست گرفته شده مصرف شود.
ایسنا