شفا آنلاين-وجود فروکتوز "قند" اضافه در مواد غذایی به ویژه در مواد غذایی بستهبندی شده باعث افسردگی و استرس در نوجوانان میشود.
به گزارش شفا آنلاين، روز سهشنبه در مراسم نشست سالانه انجمن علوم اعصاب، دانشمندان محقق
دانشگاه آتانتا اعلام کردند که وجود فروکتوز بیش از اندازه در بدن موجب
میشود که نحوهی پاسخگویی مغز به استرس را تغییر میدهد که این امر در
نوجوانانی که در سن بلوغاند، نشانگر افزایش استرس و افسردگی بوده است.
فروکتوز
همان قند طبیعی موجود در میوهها و سبزیجات است. البته بسیاری از شرکتها
از این قند طبیعی در مواد غذایی فراوری شده یا بستهبندی شده استفاده
میکنند که این امر موجب بروز بیماریهای مختلفی از جمله بیماریهای قبلی و
عروقی میشود.