شفا آنلاين-یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: کلسترول جگر بسیار بالاست و برای افرادی که دچار بیماری های قلبی و عروقی هستند مضر است.
به گزارش شفا آنلاين،دکتر کوروش جعفریان گفت: جگر یک ماده غذایی سرشار از کلسترول و چربی است به همین دلیل مصرف این دسته از مواد غذایی برای بیماران قلبی که دچار افزایش کلسترول خون هستند مفید نیست.
وی افزود: اصولا به بیماران قلبی توصیه میشود مصرف جگر را کاهش دهند و یا به حداقل برساند و در صورت توان حتما آن را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بیماران قلبی دچار افزایش غلظت خون هستند که مصرف جگر نیز این مساله را تشدید میکند بنابراین از این لحاظ نیز میتواند برای این دسته از بیماران خطرآفرین باشد.
وی با تاکید بر اینکه جگر یک ماده غذایی بسیار سودمند است گفت: سایر افراد که دارای بیماری قلبی و عروقی نیستند میتوانند هفتهای یکبار جگر را مورد استفاده قرار دهند.
آنا