کد خبر: ۳۹۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - 2014November 07
شفا آنلاین: پزشکان به افرادی که می خواهند بیماری قند یا همان دیابت نگیرند توصیه می کنند تا از گردو نهایت استفاده را ببرند

 به گزارش شفا آنلاین- بر اساس طب سنتی میوه گردو دارای خواص متعدد برای حفظ سلامتی انسان است یکی از بهترین خواص آن تنظیم قند خون است.

 گفتنی است پوسته های خشک داخل گردو که در کناره های مغز گردو وجود دارد یکی از منابع با ارزش برای جلوگیری از افزایش قند خون است اما متاسفانه اکثر افراد آن را به عنوان ضایعات دور می ریزد.

 بررسی ها نشان می دهند که خوردن این پوسته های خشک نیز کمک فراوانی به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت و یا افرادی که در مرز ابتلا به دیابت قرار دارند می شود

برچسب ها: طب سنتی ، قند خون ، گردو
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مژگان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۹
0
0
عالی . باسلام در مورد رفع سفیدی باپوست خشک گردو میشودبصورت خوراکی مصرف کرد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: