کد خبر: ۳۹۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - 2014November 06
شفاآنلاین:ادویه دارکردن مواد غذایی، عطر و طعم طبیعی به آنها می بخشد که باعث کاهش مقدار چربی و نمکی می شود که شما نیاز دارید برای خوشمزه و دلچسب کردن غذا به آن بزنید.
یکی از روشهای کنترل وزن، کاهش نمک در رژیم غذایی است . نمک موجب احتباس آب در بدن شده و وزن را بالا می برد . با استفاده از ادویه به جای نمک، مصرف آن را کم می کنید و علاوه بر کاهش وزن با کاهش فشار خون به سلامت قلبی خود نیز کمک می کنید .همچنین، یک مطالعه اخیر نشان داد که ادویه جات غنی از آنتی اکسیدان مانند دارچین، فلفل قرمز و ... سوخت و ساز را بالا برده و منجر به سوزاندن چربی و مانع تجمع چربی اضافی در بدن می شود .ادویه جات احساس سیری ایجاد و میل شدید به غذا را کنترل می کنند و ظاهر و طعم غذا را بهتر می کنند ، غذاهای خوشمزه و با ظاهر خوب احساس رضایت خاطر بیشتری ایجاد می کنند، اگر غذا رضایتبخش نباشد، احتمال پرخوری در شما افزایش می‌یابد‌. عادت کنید به خوراکی ها و میان وعده هایی که قبلا درست می کردید ادویه اضافه کنید . مثلا اگر می خواهید رنگ سبز بد سوپ عدس را تغییر‌دهید، به آن زردچوبه اضافه کنید تا زرد شود .اگر می خواهید مزه خوراک مرغ شیرین خود را تغییر دهید کمی فلفل به آن اضافه کنید و ...این ادویه‌ها می‌تواند به کاهش وزن شما کمک کرده و عطر و طعم طبیعی را به غذای شما اضافه کند:
 
 جینسینگ
برخی از انواع جینسینگ می تواند سوخت و ساز بدن را زیاد کرده و انرژی شما را افزایش دهد . با توجه به تحقیق دانشگاه مریلند جینسینگ Panax به طور خاص دارای خواص کاهش وزن است. 
 
فلفل قرمز
فلفل قرمز با عنصر اصلی خود یعنی کپسایسین، بدن را گرم کرده و به سوزاندن چربی کمک و اشتها را سرکوب می کند . همچنین با توجه به پژوهش های انجام شده در دانشگاه پاردو، با افزایش سوخت و ساز بدن، سبب می شود بدن کالری بیشتری بسوزاند .
 
 
دارچین
دارچین قند خون و کلسترول LDL (نوع بد) را کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که این ماده می تواند سوخت و ساز بدن و سطح انسولین را افزایش دهد ،این یعنی کاهش احتمال ابتلا به دیابت. برای ایجاد طعم شیرینی از دارچین استفاده کنید . 
 
فلفل سیاه
این ادویه محبوب خانواده ها می تواند سوخت و ساز بدن را از طریق ماده اصلی آن، یعنی پپرین افزایش دهد. فلفل سیاه نه تنها به بهبود هضم غذا کمک می‌کند بلکه موجب افزایش سرعت سوزاندن چربی نیز می گردد. بر اساس تحقیق دانشگاه اوکلاهما، در واقع، فلفل سیاه می تواند به طور بالقوه به اندازه راه رفتن به مدت 20 دقیقه، کالری بسوزاند.
 
 
خردل
خردل در واقع یک ماده عالی برای کاهش وزن است. محققان موسسه پلی تکنیک دانشگاه آکسفورد انگلستان می گویند که یک قاشق چای‌خوری خردل می تواند سرعت متابولیسم را تقریبا 25٪ افزایش دهد.
 
 
زردچوبه
زردچوبه، ادویه نارنجی روشن، به شکستن چربی و به تنظیم متابولیسم بدن کمک می کند. با توجه به تحقیقات دانشگاه کلمبیا زردچوبه همچنین می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند. 
 
زنجبیل
مطالعات نشان می دهند که زنجبیل می تواند اشتهارا سرکوب کرده و به هضم غذا کمک کند، سموم را از بدن خارج کرده و با بالا بردن درجه حرارت بدن به افزایش متابولیسم منجر شود . چه کسی می دانست که زنجبیل این همه قدرت دارد ؟
 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: