کد خبر: ۳۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۱۲ تير ۱۳۹۲ - 2013July 03
شفا آنلاين -تا کنون  بیش از 2000گونه آلو در سراسر دنیا شناسایی شده است که  تفاوت اصلی آنها در رنگ،طعم،اندازه،شکل و برخی از مواد (خصوصا محتوای ویتامینی)است و برخی از آنها کاربرد دارویی دارند
قسمت های مورد استفاده:قسمت گوشتی میوه   مواد اصلی و موثر:انواع مختلف انتی اکسیدانها (خصوصا آنتوسیانین ها ،نئوکلروژنیک اسید،بتاکاروتن)انواعی از کربوهیدراتها،مالیک اسید.   اجزا و ارزش غذایی(جدول1-5):  جدول1-5:ارزش مواد غذایی آلو(خشک) مواد و محتویات مقدار(در42گرم) انرژی( کالری) 100کیلو کالری چربی تام 22/0گرم کلسترول 0    پروتئین 1/1گرم کربو هیدرات 5/62گرم قند 18گرم فیبر غذایی 3گرم نمک(طعام) 4میلی گرم پتاسیم 316میلیگرم کلسیم 21میلی گرم آهن 1میلی گرم منیزیم 19میلی گرم روی 23/0میلیگرم مس 18/0میلی گرم   آلو(و دیگر هم خوانواده های آن)منبع بسیار خوبی از ویتامین های آ،ث  وB2،فیبر غایی و پتاسیم می باشد. فوائد و موارد مصرف:کمک به درمان یبوست،افزایش جذب آهن در دستگاه گوارش  (مبتلایان به کم خونی فقر آهن)کمک به کاهش قند،چربی و فشار خون. مقدار اگزالات آلو بسیار بالا بوده و توصیه می شود افراد با سابقه سنگ کلیه (نوع کلسیمی) یا کیسه صفرا در مصرف آن احتیاط کنند. مقدار پتاسیم آلو بالا بوده و بیماران با افزایش پتاسیم خون از زیاده روی در مصرف آن خودداری کنند(مشورت با پزشک معالج ).اضافه کردن چند عدد آلوخشک در تهیه غذاهای خورشتی باعث کاهش تولید مواد سمی(اکسیدانها)میشود. در رژیم غذایی خود حداقل 1یا 2عدد آلو بگنجانید. سعی کنید هر سه نوع اصلی آلو را مصرف کنید (سبز، زرد، کبود) 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: