شفا آنلاين -تا کنون بیش از 2000گونه آلو در سراسر دنیا شناسایی شده است که تفاوت اصلی آنها در رنگ،طعم،اندازه،شکل و برخی از مواد (خصوصا محتوای ویتامینی)است و برخی از آنها کاربرد دارویی دارند
قسمت های مورد استفاده:قسمت گوشتی میوه
مواد اصلی و موثر:انواع مختلف انتی اکسیدانها (خصوصا آنتوسیانین ها ،نئوکلروژنیک اسید،بتاکاروتن)انواعی از کربوهیدراتها،مالیک اسید.
اجزا و ارزش غذایی(جدول1-5): جدول1-5:ارزش مواد غذایی آلو(خشک)
مواد و محتویات
مقدار(در42گرم)
انرژی( کالری)
100کیلو کالری
چربی تام
22/0گرم
کلسترول
0
پروتئین
1/1گرم
کربو هیدرات
5/62گرم
قند
18گرم
فیبر غذایی
3گرم
نمک(طعام)
4میلی گرم
پتاسیم
316میلیگرم
کلسیم
21میلی گرم
آهن
1میلی گرم
منیزیم
19میلی گرم
روی
23/0میلیگرم
مس
18/0میلی گرم
آلو(و دیگر هم خوانواده های آن)منبع بسیار خوبی از ویتامین های آ،ث وB2،فیبر غایی و پتاسیم می باشد.
فوائد و موارد مصرف:کمک به درمان یبوست،افزایش جذب آهن در دستگاه گوارش (مبتلایان به کم خونی فقر آهن)کمک به کاهش قند،چربی و فشار خون.
مقدار اگزالات آلو بسیار بالا بوده و توصیه می شود افراد با سابقه سنگ کلیه (نوع کلسیمی) یا کیسه صفرا در مصرف آن احتیاط کنند.
مقدار پتاسیم آلو بالا بوده و بیماران با افزایش پتاسیم خون از زیاده روی در مصرف آن خودداری کنند(مشورت با پزشک معالج ).اضافه کردن چند عدد آلوخشک در تهیه غذاهای خورشتی باعث کاهش تولید مواد سمی(اکسیدانها)میشود.
در رژیم غذایی خود حداقل 1یا 2عدد آلو بگنجانید.
سعی کنید هر سه نوع اصلی آلو را مصرف کنید (سبز، زرد، کبود)