وی ادامه داد: مهمترین مادهی مؤثر، استفاده از کلسیم است و افرادی که در طول دوره جوانی و نوجوانی از شیر و لبنیات بیشتری استفاده میکنند درصد ابتلا به این عارضه بسیار کاهش مییابد.
این متخصص تغذیه توصیه کرد: در شبانهروز حتما 3 الی 4 واحد از خانواده شیر و لبنیات باید استفاده شود، که مصرف یک واحد شیر و لبنیات معادل یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، دو لیوان دوغ و یا 30 گرم پنیر نیز باید باشد.
وی با بیان اینکه لبنیاتی که مصرف میشود حتما باید کمچرب باشد، تصریح کرد: لبنیات پرچرب مانع از جذب کافی کلسیم در بدن میشود.
فرحبخش به عدم مصرف نوشیدنیهای گازدار تأکید کرد و گفت: این نوشیدنیها حاوی اسید فسفریک هستند که موجب از بین بردن کلسیم از سطح استخوانها میشود و در درازمدت فرد را مستعد پوکی استخوان خواهد کرد.
تسنیم