شفا آنلاین:خرمالو، میوهای است که میتوان آن را خام یا پخته خورد. طعم آن قبل از این که کاملا برسد، کمی تلخ و گس است زیرا میزان تانین (نوعی پلی فنولز) موجود در آن بالاست.
به گزارش شفا آنلاین، با رسیدن میوه، میزان تانین تغییر پیدا میکند و مزه تلخ آن از بین میرود. خواص: کاتکینز، نوعی آنتی اکسیدان این میوه، دارای خاصیت ضدالتهابی و ضدعفونی است. ویتامین
A، بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین، زیزانتین و کریتوزانتین نوعی آنتی اکسیدان
در خرمالو بدن را در برابر روند پیری و بیماری محافظت میکند. ویتامین C موجود در آن، بدن را در برابر عوامل عفونی و رادیکالهای آزاد مقاوم میکند. خاصیت انقباضی دارد و از اسهال پیشگیری میکند و باعث کاهش تعریق میشود و خونریزی را کند یا متوقف میکند. پوست این میوه حاوی فیتوکمیکال است و از سلول ها محافظت میکند. این میوه دارای میزان زیادی انواع شکر مانند گلوکز و فروکتوز است. ماسک خرمالوی له شده، زرده تخم مرغ و آب لیمو برای پاک سازی منافذ پوست و رفع چین و چروک مفید است.