شفا آنلاین:گوشت سفید به دلیل وجود چربی و اسید اوریک کمتر برای قلب انسان مفید است.
به گزارش شفا آنلاین،علی عزیزی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:
توصیه میشود گوشت پرندگان به دلیل آنکه کلسترول چربی و اسید اوریک کمتری
نسبت به گوشت حیوانات دارد بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: گوشت پرندگان مانند بوقلمون، کبوتر، مرغ، بلدرچین به دلیل آنکه کلسترول و چربی کمتری دارند برای قلب انسان مفید است.
این
متخصص تغذیه با بیان اینکه تفاوت زیادی میان گوشت پرندگان وجود ندارد،
گفت: چربی کمتر این نوع گوشتها سبب سلامت قلب انسان می شود.