کد خبر: ۳۸۴۵۰
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - 2014October 25
شفا آنلاین:گوشت سفید به دلیل وجود چربی و اسید اوریک کمتر برای قلب انسان مفید است.
به گزارش شفا آنلاین،علی عزیزی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: توصیه می‌شود گوشت پرندگان به دلیل آنکه کلسترول چربی و اسید اوریک کمتری نسبت به گوشت حیوانات دارد بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: گوشت پرندگان مانند بوقلمون، کبوتر، مرغ، بلدرچین به دلیل آنکه کلسترول و چربی کمتری دارند برای قلب انسان مفید  است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه تفاوت زیادی میان گوشت پرندگان وجود ندارد، گفت: چربی کمتر این نوع گوشتها سبب سلامت قلب انسان می شود.
برچسب ها: متخصص ، تغذیه ، رژیم ، گوشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: