شفا آنلاین:شلغم به دلیل داشتن ویتامین زیاد و خواص معدنی فراوان از صیفی جات مهم به شمار می آید.
به گزارش شفا آنلاین،
افزایش قدرت بینایی، تقویت کننده اعصاب، تقویت حافظه و درمان شب کوری و بی
خوابی و دفع مواد سمی از بدن از فواید مصرف این گیاه است.بررسی ها
نشان می دهند، شلغم خام و پخته هر دو یک خاصیت دارند. فقط فرق شلغم خام و
پخته ، در مقدار ویتامین C و فیبر خام آنهاست. ویتامین C موجود در سبزی ها
با پختن، خرد کردن و نگهداری در فریزر از بین می رود. همچنین سبزیجات خام
دارای فیبر نامحلول هستند که برای جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه
گوارش مفید است. گفتنی است؛ شلغم جزو ترکیبات گیاهی است که می تواند در درمان سرماخوردگی و عفونت های بدن بسیار موثر باشد.نتایج
مطالعات نشان می دهند، مصرف روزانه یک عدد شلغم در فصل پاییز و زمستان می
تواند از بروز سرماخوردگی در پاییز و زمستان پیشگیری کند.