وی افزود: چگونه است بیمه هایی که تا دیروز توان پرداخت و تأمین بودجه تعرفه های پرستاری را نداشتند امروز به راحتی از عهده پرداخت تعرفه های پزشکی بر می آیند.
عضو شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: متاسفانه به رغم گذشت بیش از 6 سال از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در مجلس شورای اسلامی، تا به امروز به بهانه نبود بودجه از اجرای آن طفره رفته اند و جبهه گیری در برابر اجرای این مصوبه قانونی به حدی است که به رغم قول وزیر بهداشت برای اجرای پایلوت این قانون، حتی به اجرای آزمایشی تعرفه گذاری پرستاری در چند بیمارستان نیز تن نداده و وقعی به قول وزیر نیز نداده اند.
وی با انتقاد از وضعیت پزشک سالاری در نظام سلامت، گفت: بهتر می بود، پیش از اجرای مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت یا قانون تعرفه های پرستاری بعد از گذشت سالها به اجرا درآید یا فکری به حال وضعیت نابسامان پرداختی به گروه پرستاری صورت گیرد زیرا تداوم این روند موجب دلسردی جامعه پرستاری شده و تبعات آن نیز به مردم و نظام سلامت برمی گردد.
مهرآمیز افزود: اگر چه طرح تحول نظام سلامت فی النفسه طرحی خوب و ستودنی است و برگرفته از رهنمودهای رهبری است و پرستاران نیز از همان ابتدا به ندای رهبرشان لبیک گفته و با دل و جان در اجرای این طرح مشارکت داشته اند و از این پس نیز خواهند داشت ولی به هر حال پذیرش ظلم و بی عدالتی نیز امکان پذیر نیست.
وی ادامه داد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت، با توجه به عدم تغییر در تعداد نیروهای ارائه دهنده خدمت، بار کاری و فشار کاری بر پرستاران بسیار زیاد شده است و اگر طرح با همین روال ادامه یابد و وضعیت پرستاران به همین منوال باقی بمانند در آینده نزدیک اکثریت نیروهای پرستاری از رده خارج شده و زیر بار فشار کاری غیر قابل تحمل مستهلک شده و ضربه می خورند.