خمير مرغ موظف به تطابق با سياستهاي وزارت بهداشت هستند و اگر اين اتفاق نيفتد مجوز توليد آنها متوقف خواهد شد. در عين حال، رئيس اتحاديه فرآوردههاي گوشتي استفاده از خميرمرغ در توليد فرآوردههاي گوشتي را بلامانع دانست و گفت: مشكلات بهوجود آمده در استفاده از اين ماده گوشتي ناشي از بيتوجهي مسئولان نظارتي در فرايند توليدات فرآوردههاي گوشتي بوده است.
سيدمحمد موسوي با بيان اينكه دستاندركاران و مسئولان نظارت به جاي آنكه وظايف خود را در نظارت بر مواد اوليه واحدهاي توليدي اعمال كنند، آن را ناديده گرفته و درصدد حذف خمير مرغ از توليد شدهاند، افزود: اسكلت مرغ حداقل بين 15تا 20درصد گوشت مانده دارد. اين ماندهگوشتها با دستگاه اتوماتيك بهعنوان خمير تهيه ميشود و در فرآوردههاي گوشتي مورد استفاده قرار ميگيرد و اين در حالي است كه مسئولان نظارتي و دستگاههاي اداري سالهاست كه ميدانند اين خمير تهيه شده و در توليد بهكار ميرود.
به جاي آنكه اين موضوع در كميتهاي تخصصي باحضور صاحبان صنعت و تشكلهاي ذيربط مورد بررسي قرار گيرد، يكباره جنبه خبري پيدا كرده و آن را از چرخه توليد حذف ميكنند. در تمام دنيا از خمير مرغ با هدف افزايش ارزش افزوده استفاده ميشود. اكنون 70 نوع فرآورده گوشتي در واحدهاي توليدي در كشور توليد و توزيع ميشود كه براساس آمارها بهطور مستقيم در توليد و توزيع 110هزار نفر و حدود 30هزار نفر در واحدهاي فروش مشغول بهكار هستند. با برخوردهاي غيرمسئولانه نميتوان با معيشت آنها بازي كرد.
بايد ديد سرانجام اين اختلاف وزارت بهداشت و اتحاديه فرآوردههاي گوشتي چه خواهد شد. آنچه اين روزها باعث نگراني مردم شده، بلاتكليفي مصرفكنندگان است.